Screenshots

Description

Rikthehet loja e famshme MJELLMA, tani me stil dhe dizajn të ri,

-Ketu do të gjeni lloje të ndryshme të kuizeve, gjithashtu si risi do të jenë edhe kuizet shkollore ku nxënësit dhe studentët do të mund të krijojnë kuize nga lëndët shkollore dhe të mësojnë/ushtrojnë lëndën duke luajtur tek kuizi.

Instalo dhe Luaj Kuizin mjellma Shqip , Milioneri Shqip, Kush do të bëhet Milioner

Ratings and Reviews

4.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
Arlind Pajaziti
Size
27.3 MB
Category
Games
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Game Center

    Challenge friends and check leaderboards and achievements.

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like