Screenshots

Description

Wist u dat er in Utrecht meer dan 400 kunstwerken te zien zijn, gewoon op straat? Met deze app als persoonlijke gids ziet en leest u meer over de kunst in de stad.

De app 'Kunst in de openbare ruimte Utrecht’ toont alle kunstwerken die deel uitmaken van de openbare kunstcollectie van de gemeente Utrecht. De werken bevinden zich zowel in de openbare ruimte als (voormalige) gemeentelijke gebouwen. De app geeft achtergrondinformatie over de kunstwerken en heeft een eenvoudig uitgangspunt: kunstwerken in de stad Utrecht beter zichtbaar en vindbaar te maken.

Met de app kunt u op pad om kunstwerken te ontdekken of kunt u, wanneer u in de stad een kunstwerk tegenkomt, eenvoudig informatie over dit kunstwerk opzoeken. Hiervoor heeft de app een unieke locatiefunctie die informatie geeft van uw positie en de kunstwerken in de buurt.

De app is vanaf elke locatie te gebruiken om de kunstwerken te doorzoeken. De kunstwerken worden gesorteerd op afstand tot uw locatie. U kunt ook vrij zoeken of filteren op kunstenaar, locatie en periode.

De app is verschenen bij de vernieuwde website kunstinopenbareruimte-utrecht.nl

Concept en ontwerp:
Ontwerpwerk
Gemeente Utrecht/Culturele zaken

Techniek:

Copyright © 2019
Ontwerpwerk
Gemeente Utrecht

What’s New

Version 1.05

Bug fixes op de kunstwerk pagina

Information

Seller
Ontwerpwerk.nl B.V.
Size
87.9 MB
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like