Kutyatárs 4+

David Kiss

iPadre tervezve

    • Ingyenes

Képernyőfotók

Leírás

A Kutyatárs fő célkitűzése, hogy megkönnyítse a gazdik és kedvenceik mindennapjait. Az applikáció segítségével gyorsan és hatékonyan találhatunk rá a tartózkodási helyünk közelében lévő kutyabarát helyekre. Ennél egy jó sütit a kávéd mellé és vinnéd a kutyád? Keress rá, melyik kávézók látják szívesen kedvencedet! Ezentúl nem kell szégyenlősen megkérdezned az éttermekben, hogy „Kutyával be lehet jönni?” Egyszerűen csak válogass a térképen! Amennyiben utazást tervezel az alkalmazás segítségével számtalan lehetőség közül tudsz választani, kezdve a kutyabarát szállások felkutatásával. Gondolj csak bele, egy tikkasztó nyári napon, milyen nehéz olyan helyet találni, ahol önfeledten pancsolhatnak szőrös kis négylábúink. A folyamatos frissítéseknek köszönhetően ez már nem kihívás. Válaszd ki a kutyastrand lehetőséget és válogass!
Sajnos az élet nem fenékig tejfel… De! Baj esetén csak pár kattintás és kedvenced már a legközelebbi szakembernél gyógyul!

Újdonságok

Verzió 2.0.6

Kisebb simítások

App adatvédelme

A fejlesztő (David Kiss) jelezte, hogy az app adatvédelmi gyakorlatai az alább ismertetettek szerint az adatok kezelésére is kiterjedhetnek.További információkért tekintse meg a következőt: fejlesztő adatvédelmi szabályzata.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Az adatvédelmi gyakorlatok eltérőek lehetnek az Ön által használt funkciók vagy életkora alapján. További információ

Ezeket is kedvelheti

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle