Screenshots

Description

Med en struktur som en idrottsförening, fast i ett modernt app-format får man tillgång till en innehållsrik bas med innehåll för träning, vallning och utrustning m.m.

Oavsett om man är nybörjare, motionär eller elitmotion så kommer man att finna nytta av appen i strävan efter att förbättra sin längdskidåkning. För bakom Svenska Längdskidappen finns ett team av välmeriterade längdåkare, tränare och ledare från den absoluta toppen inom längdskidsporten som i appen delar med sig av sin kunskap, framgång och erfarenhet.

Som appanvändare kommer man dessutom att kunna få ta del av unika erbjudanden som t ex personlig rådgivning direkt i appen eller träningspass/läger på olika platser runtom i landet med personerna ur teamet. Även vallningsutbildningar, exklusiva skidresor och specialframtagna kläder och utrustning kommer att erbjudas appanvändaren.

What’s New

Version 1.1

Generella systemuppdateringar.

App Privacy

The developer, Svenska Längdskidappen AB, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like