iPad-skærmbilleder

Beskrivelse

Med 'Læs ord' til iPad kan elever 0.-2. klasse træne deres afkodningsfærdigheder i dansk. Eksempelvis skal eleverne dele en tekstkæde i tre enkeltord.

'Læs ord' er tilknyttet Gyldendals portal dansk0-2.gyldendal.dk, og eleverne har gratis adgang med deres UNI•Login, hvis skolen har købt adgang til portalen.

Opgaver:
• Tekstkæde 1: Eleverne skal dele en tekstkæde i tre separate ord. På dette niveau er alle tre ord lydrette. Her er ikke tilknyttet lyd. Vejledende niveau: 1.-2. klasse.

• Tekstkæde 2: Eleverne skal dele en tekstkæde i tre separate ord. På dette niveau er ordene ikke lydrette. Her er ikke tilknyttet lyd. Vejledende niveau: 2. klasse.

• Hvad viser billedet? 1: Eleverne ser et billede og skal vælge det skrevne ord ud af tre muligheder, der passer til. Ordene er ikke speaket. På dette niveau er der ingen konsonantklynger i forlyd. Vejledende niveau: 1.-2. klasse.

• Hvad mangler? 1: Eleverne ser et billede og det tilsvarende ord skrevet, men hvor et bogstav inde i ordet mangler. Eleverne skal skrive det manglende bogstav. Her optræder der ikke lyd. På dette niveau er alle ordene lydrette. Vejledende niveau: 1.-2. klasse.

• Hvad mangler? 2: Eleverne ser et billede og det tilsvarende ord skrevet, men hvor et bogstav inde i ordet mangler. Eleverne skal skrive det manglende bogstav. Her optræder der ikke lyd. På dette niveau er ordene ikke lydrette. Vejledende niveau: 2. klasse.

• Hvad mangler? 3: Eleverne ser et billede og det tilsvarende ord skrevet, men hvor et bogstav inde i ordet mangler. Eleverne skal skrive det manglende bogstav. Her optræder der ikke lyd. På dette niveau er ordene ikke lydrette, og de indeholder konsonantklynger eller dobbeltkonsonanter. Vejledende niveau: 2. klasse.

• Hør og vælg ordet 1: Eleverne ser tre korte, skrevne ord og hører et af dem speaket. De skal herefter vælge det rigtige ord ud af de tre. På dette niveau er ordene sammenfaldende mht. vokal, men ellers diskrete. Vejledende niveau: 1.-2. klasse.

• Hør og vælg ordet 2: Eleverne ser tre skrevne ord og hører et af dem speaket. De skal herefter vælge det rigtige ord ud af de tre. På dette niveau er ordene sammenfaldende mht. vokal og ligner hinanden mht. længde og form. Vejledende niveau: 1.-2. klasse.

• Første bogstav 1: Eleverne ser et billede og et tilhørende ord, som dog mangler første bogstav. De skal vælge det rigtige begyndelsesbogstav ud fra tre muligheder. Her er ikke tilknyttet lyd. På dette niveau er der ikke konsonantklynger i forlyd. Vejledende niveau: 1.-2. klasse.

• Første bogstav 2: Eleverne ser et billede og et tilhørende ord, som dog mangler første bogstav. De skal vælge det rigtige begyndelsesbogstav ud fra tre muligheder. Her er ikke tilknyttet lyd. På dette niveau er der konsonantklynger i forlyd. Vejledende niveau: 1.-2. klasse.

Nyheder

Version 1.3

Mindre fejlrettelser og forbedringer.

Oplysninger

Sælger
Gyldendalske Boghandel Nordisk Forlag A/S
Størrelse
24.7 MB
Kategori
Uddannelse
Kompatibilitet

Kræver iOS 8.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPad.

Sprog

Dansk, Engelsk

Alder
4+
Copyright
Pris
Gratis
Køb i app
  1. Læs ord. Hele pakken $2.99

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Mere fra denne udvikler

Måske kan du også lide