La Conca 5.1 17+

Jordi Caralt Gimenez

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Espai digital especialitzat en vi, vermut, enoturisme, territori, paisatge, turisme, gastronomia, agricultura, desenvolupament local i societat. Una eina que neix de l’Associació La Conca 5.1 que busca reflexionar i promocionar entorn a aquests sectors a Catalunya.

Una plataforma amb els peus a Catalunya però amb la mirada i les orelles ben obertes a la resta del món. Comptem amb una llista de col·laboradors molt àmplia; homes i dones d’arreu del país que busquen recollir experiències i visions diverses per tal que cada territori, celler, empresa, entitat, persona, la reculli i l’adapti al seu entorn més proper. Volem ser l’espai de referència a Catalunya de pensament i promoció al voltant del vi, l’enoturisme i el territori. Un espai obert, ampli, tranversal, amb diverses seccions, persones amb perfil professional divers i procedents d’arreu de la geografia catalana.
Amb un objectiu comú, dignificar el vi i el territori, promocionar-lo, incrementar-ne l’autoestima i el consum. A més, de lligar aquests productes amb el territori i la societat d’on surten. Teixir xarxa, afinitats i accions entre tots els agents del territori. Volem ser una eina que ajudi a transformar la realitat actual de moltes zones productores i elaboradores de Catalunya.

App Privacy

The developer, Jordi Caralt Gimenez, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment