LAB OP 4+

Sandro Cutuk

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Aplikacija LAB-OP pruža informacije o pravilnoj pripremi za laboratorijsko ispitivanje određenih zdravstvenih pretraga.

LAB OP mobilna aplikacija je napravljena s ciljem da pomaže njezinim korisnicima kako pravilno i po koracima raditi pripremu za zdravstvene pretrage.
Aplikacija je podijeljena na četiri Ustanove projektna partnera, te se vrste pretraga razlikuje ovisno o onima koje koja pojedina Ustanova provodi. U aplikaciji možete kroz kategorije i podkategorije doći do željene zdravstvene pretrage gdje je moguće kroz slide-ove pratiti korake za pravilnu pipremu za labaratorijsko ispitivanje određene zdravstvene pretrage.
Uz to, moguće je kreiranje podsjetnika na, sa svojim doktorom dogovorene pretrage, kako bi Vas aplikacija na vrijeme podsjećala da je potrebno poduzeti određene korake i otići na pretragu u dogovoreno vrijeme.
Aplikacija omogućuje korisnicima i čitanje raznih novosti vezanih za odabranu ustanovu.
Ova aplikacija izrađena u okviru projekta LAB-OP, Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014.-2020., koji financira EU.

App Privacy

The developer, Sandro Cutuk, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Health & Fitness
Medical
Medical
Health & Fitness
Medical
Medical