Ladies&Gentlemen 17+

fws online Kft.

iPadre tervezve

    • Ingyenes

Képernyőfotók

Leírás

Az alkalmazásban a pártalálást segítő lényegi információkat logikus sorrendben, egyszerűen és gyorsan áttekintheted. Garantáltan színvonalas és átlátható adatlapokat olvashatsz, melyeket a hitelesség érdekében ténylegesen ellenőrzünk, mielőtt nyilvánossá tennénk. A hiteles adatmegadást és bemutatkozást követően: feltétlenül számíthatsz csapatunk szakmai segítségére az optimális párválasztásban, így jó esélyed nyílik a mielőbbi kellemes, izgalmas randevúkra és a sikeres pártalálásra. Nem jelent költséget, hogy regisztrálj és ezt követően szabadon keress, fotókkal találkozz, valamint ajánlásokat kapj a lehetséges ideális párjelöltekről.

Főbb funkciók:
- Ajánlott partnerek: A számodra fontos külső és belső tulajdonságok alapján megmutatjuk a neked ajánlott partnereket.
- Keresés: Közel 15 megadható érték (kor, lakhely, testalkat, külső/belső tulajdonságok) megadásával további partnereket kereshetsz és a Ladies&Gentlemen speciális know-how-ján alapuló szűrés is segít neked.
- Üzenetek: Ha valaki szimpatikus, azonnal vedd fel vele a kapcsolatot!
- Kapcsolatok: Általad kedvelt vagy éppen nem kedvelt partnerek listáit kezelheted. Egy érintéssel kacsintást küldhetsz vagy akár vissza is vonhatod.
- Értesítések: Minden olyan tevékenységről, amely nem tűr halasztást, értesítést kapsz. Ilyen például ha valaki üzenetet ír vagy rád kacsint.

Újdonságok

Verzió 1.4.13

- javítások

App adatvédelme

A(z) (fws online Kft.) fejlesztő nem adott át információkat az Apple-nek a saját adatvédelmi eljárásairól és adatkezeléséről. További információkért tekintse meg a következőt: fejlesztő adatvédelmi szabályzata.

Nincs részlet megadva

A fejlesztőnek meg kell adnia az adatvédelmi részleteket a következő appfrissítés beküldésekor.

Több ettől a fejlesztőtől

Ezeket is kedvelheti

Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking
Social Networking