iPhone Screenshots

Description

De LaP Guide van La Permanence is dé interactieve wielergids voor wielertoeristen! Met de tofste cyclespots en inspirerende rides in de mooiste fietsregio’s van Europa. Pak je racer, mtb of gravel rider.. let’s spot, ride, meet & repeat!

Spot
Ontdek de tofste Cyclespots!

Met de LaP guide heb je de volledige interactieve wielergids in je broekzak. De app bevat de mooiste fietscafés, eetgelegenheden, fietsenzaken, fietsvriendelijke overnachtingen, wielerexpo’s & shops, hellingen, kasseistroken, monumenten en historische plekken voor wielertoeristen!

Sta je met pech langs de weg, hongerklop of heb je gewoon dorst? Dan zoek je eenvoudig naar de dichtstbijzijnde cyclespot die de fietsvoorziening heeft die jou op dat moment kan helpen.

Ride
Laat je inspireren door de mooiste rides!

De LaP guide brengt voor jou de mooiste rides tot leven met de leukste cyclespots langs de route. Je start en eindigt altijd bij een mooi cyclespot waar je terecht kan voor een hapje, drankje en andere fietsvoorzieningen.

Spaar korting!
Shop met jouw premies!

De LaP premies zijn het airmiles systeem voor de wielertoerist! Spaar premies bij bezoek aan elke cyclespot en met het scannen van producten van LaP partners als Kwaremont! Elke premie is € 0,01 waard en je verzilvert ze in de LaP shop!

What’s New

Version 2.1.1

We hebben een bug in de podcast rides opgelost en het zoeken op de kaart werkt nu ook beter.

App Privacy

The developer, La Permanence, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer's privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Information

Seller
La Permanence
Size
35.5 MB
Category
Sports
Compatibility

Requires iOS 10.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Dutch

Age Rating
4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like