Screenshots

Description

Brug Legehjul som redskab til arbejdet med trivsel, leg, bevægelse og til den aktive undervisning.

Med Legehjul får du masser af inspiration til sjove lege og aktiviteter lige ved hånden. Alle lege og aktiviteter bliver forklaret i små let forståelige videoer. Legehjul fungerer efter tilfældighedsprincippet og forberedelsenstiden er minimal. Med et abonnement til Legehjul får du årligt adgang til over 80 lege og aktiviteter, og vi opdaterer Legehjul med nye lege og aktiviteter - flere gange årligt.

Legene er en blanding af de ”gode gamle lege” fra dengang mor og far var børn og nyere lege. Alle lege og aktiviteter er inddelt i forskellige kategorier, som gør det nemt og hurtigt, at finde den aldersgruppe du arbejder med.

Med Legehjul bliver du inspireret til nye lege eller får genopfrisket nogle af de gamle lege.
Find inspiration til f.eks. Cykellege, lege med kopper og meget mere. I appen har du også selv mulighed for at optage og uploade dine egne lege. Med denne funktion kan du nemt gøre appen mere personlig.

De fleste lege og aktiviteter indeholder masser af alsidig bevægelse. Der er fokus på balance, når vi står på et ben og tegner i ”Jeg melder krig mod”, og øje- håndkoordination når en bold skal gribes og kastes. Samarbejde, fællesskab og sociale kompetencer bliver testet og udfordret, og forståelsen for grundlæggende regler er i højsæde. En leg fungerer kun, hvis samarbejdet fungerer, og regelsættes accepteres. I legen kommer vi rundt om hele motorikken, får pulsen op, kravler, løber, kaster, griber m.m.

Rigtig god fornøjelse og god legelyst

What’s New

Version 3.1.5

Med den nye opdatering kan du nu logge dig ind i Legehjulet ved brug af UNI-Login. Vi har lavet denne ændring, så Smartboard versionen af Legehjul og app versionen er fuldstændig ens. Det vil sige at der fremover ikke bliver mulighed for at tilkøbe ekstra legepakker i appen, til gengæld får du nu adgang til alle funktioner og langt over 80 lege og aktiviteter, når du er logget ind.

App Privacy

The developer, Kim Norgaard, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer's privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Information

Seller
Kim Norgaard
Size
12.5 MB
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like