Skærmbilleder

Beskrivelse

Brug Legehjul som redskab til arbejdet med trivsel, leg, bevægelse og til den aktive undervisning.

Med Legehjul får du masser af inspiration til sjove lege og aktiviteter lige ved hånden. Alle lege og aktiviteter bliver forklaret i små let forståelige videoer. Legehjul fungerer efter tilfældighedsprincippet og forberedelsenstiden er minimal. Med et abonnement til Legehjul får du årligt adgang til over 80 lege og aktiviteter, og vi opdaterer Legehjul med nye lege og aktiviteter - flere gange årligt.

Legene er en blanding af de ”gode gamle lege” fra dengang mor og far var børn og nyere lege. Alle lege og aktiviteter er inddelt i forskellige kategorier, som gør det nemt og hurtigt, at finde den aldersgruppe du arbejder med.

Med Legehjul bliver du inspireret til nye lege eller får genopfrisket nogle af de gamle lege.
Find inspiration til f.eks. Cykellege, lege med kopper og meget mere. I appen har du også selv mulighed for at optage og uploade dine egne lege. Med denne funktion kan du nemt gøre appen mere personlig.

De fleste lege og aktiviteter indeholder masser af alsidig bevægelse. Der er fokus på balance, når vi står på et ben og tegner i ”Jeg melder krig mod”, og øje- håndkoordination når en bold skal gribes og kastes. Samarbejde, fællesskab og sociale kompetencer bliver testet og udfordret, og forståelsen for grundlæggende regler er i højsæde. En leg fungerer kun, hvis samarbejdet fungerer, og regelsættes accepteres. I legen kommer vi rundt om hele motorikken, får pulsen op, kravler, løber, kaster, griber m.m.

Rigtig god fornøjelse og god legelyst

Nyheder

Version 3.1.5

Med den nye opdatering kan du nu logge dig ind i Legehjulet ved brug af UNI-Login. Vi har lavet denne ændring, så Smartboard versionen af Legehjul og app versionen er fuldstændig ens. Det vil sige at der fremover ikke bliver mulighed for at tilkøbe ekstra legepakker i appen, til gengæld får du nu adgang til alle funktioner og langt over 80 lege og aktiviteter, når du er logget ind.

Oplysninger

Sælger
Kim Norgaard
Størrelse
12.5 MB
Kompatibilitet

Kræver iOS 10.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Sprog

Engelsk

Alder
4+
Copyright
Pris
Gratis

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Måske kan du også lide