Leje Drejtimi DPSHTRR 4+

Simulimi i Testit Zyrtar

DPSHTRR

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Përgëzime! Tashmë e ke më të lehtë të përgatitesh për të qenë drejtues mjeti! Shkarko app-in, ushtrohu dhe kaloje testin teorik që herën e parë!

DPSHTRR sjell aplikacionin zyrtar të simulimit të testit teorik të lejes së drejtimit. Qëllimi kryesor i këtij aplikacioni është t’ju vijë në ndihmë të gjithë kandidatëve që po përgatiten për provimin e teorisë. I përditësuar sipas legjislacionit në fuqi të Kodit Rrugor, aplikacioni sjell pyetje dhe simulime sipas përmbajtjes së manualit zyrtar të përgatitjes teorike, të publikuar në faqen zyrtare të DPSHTRR. Përmbajtja e këtyre pyetjeve, është e njëjtë me pyetjet që janë në testin real teorik që zhvillohet për pajisje me lejedrejtimi të kategorive të ndryshme.

App Privacy

The developer, DPSHTRR, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities