Screenshots

Description

Lekker Puh is een logopedische app, ontwikkeld door logopedisten van het schisisteam van het RadboudUMC in samenwerking met Games for Health. De app is ontwikkeld voor kinderen met een schisis met primair fonetische spaakproblemen in de leeftijd tussen 2 en 5 jaar en richt zich specifiek op het drill-leerproces in de schisisbehandeling. Kinderen met schisis hebben vaak langdurig intensieve logopedie nodig, waarbij de therapie doorgaans uit vier stadia bestaat:
- training van de geïsoleerde consonant en herhaalde bewegingspatronen
- integratie van de juiste klankproducties in syllabes
- oefenen op woord- en zinsniveau
- generalisatie naar de spontane spraak

Lekker Puh is bedoeld als aanvulling op het huidige behandelaanbod in de logopedische behandeling van spraak bij schisis.

Wij wensen u veel plezier met het spelen van Lekker Puh!

Privacy: Lekker Puh verzamelt geen persoonlijke gegevens. De sessiegegevens worden opgeslagen op het device en kunnen door de speler zelf verwijderd worden.

Met toestemming - in 2018 verkregen- werden een aantal tekeningen in deze app overgenomen uit het Dyspraxieprogramma. “Dyspraxieprogramma, Therapieprogramma voor kinderen met kenmerken van een verbale ontwikkelingsdyspraxie”, bestaande uit 1) Theorie en Programmabeschrijving 2) Oefenbladen. Auteurs: M.Erlings- van Deurse, A. Freriks, K.Goudt-Bakker, Sj. van der Meulen, L. de Vries, Swets en Zeitlinger, 1993, Pearson 2000.

What’s New

Version 2.1

Kleine verbeteringen

App Privacy

The developer, Game Solutions Lab, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like