Lettergrepen 4+

Magiwise

    • $3.99

Description

Betreed de magische wereld van taal met onze betoverende app "Lettergrepen"! Als ouder begrijp je hoe belangrijk het is dat je kinderen een sterke basis hebben in taalvaardigheid. Met onze app kunnen ze op een leuke en interactieve manier leren hoe ze woorden kunnen opdelen in lettergrepen, een vaardigheid die essentieel is bij het leren van de Nederlandse taal.

De "Lettergrepen" app is speciaal ontworpen voor kinderen in groep 6 en hoger op de basisschool. Het begrijpen en toepassen van lettergrepen is een cruciale stap in het bevorderen van hun lees- en schrijfvaardigheden. Onze app biedt een betoverende leerervaring waarin kinderen op speelse wijze de kunst van lettergrepen ontdekken.

Waarom zijn lettergrepen zo belangrijk bij het leren van de Nederlandse taal? Welnu, lettergrepen zijn als bouwstenen van woorden. Door woorden op te delen in lettergrepen, kunnen kinderen de structuur van de taal beter begrijpen. Ze leren hoe klanken en letters samenwerken om betekenisvolle woorden te vormen. Het opdelen van woorden in lettergrepen helpt kinderen ook bij het correct uitspreken en spellen van complexe woorden. Het vergroot hun woordenschat en taalbegrip, wat van onschatbare waarde is voor hun algehele taalontwikkeling.

Onze "Lettergrepen" app neemt kinderen mee op een magisch avontuur door de wereld van lettergrepen. De app is gevuld met boeiende oefeningen en uitdagende taken, die allemaal zijn ontworpen om de lettergreepvaardigheden van je kinderen te versterken. Ze kunnen genieten van interactieve oefeningen, waarbij ze woorden in lettergrepen moeten opdelen en de klankpatronen in de Nederlandse taal leren herkennen.

Onze magische app bevat:

- Betoverende oefeningen: Kinderen worden uitgedaagd om verschillende woorden te analyseren en de juiste lettergreepverdeling te vinden. Het is een geweldige manier om hun taalbewustzijn te vergroten en hen te helpen begrijpen hoe lettergrepen werken.

- Sprekende woorden: Kinderen kunnen luisteren naar de gesproken woorden en zo beter de klankstructuur van lettergrepen begrijpen. Het helpt hen bij het ontwikkelen van hun uitspraakvaardigheden en het herkennen van klankpatronen.

- Beloningen en uitdagingen: Onze app moedigt kinderen aan om te blijven oefenen door beloningen en uitdagingen aan te bieden. Ze kunnen sterretjes verdienen en hun prestaties verbeteren.

- Evaluatie en feedback: Als ouder of leerkracht kun je de voortgang van je kinderen volgen en hun prestaties evalueren, deze feedback kunt je gebruiken om hen te begeleiden en te ondersteunen in hun leerproces.

Het leren van lettergrepen is een cruciale vaardigheid die deuren opent naar een wereld vol kennis en verbeelding. Met onze "Lettergrepen" app krijgen kinderen de kans om op een leuke en interactieve manier deze belangrijke vaardigheid te ontwikkelen.

De magie van "Lettergrepen" is dat het leren van taal een betoverende reis wordt, vol avontuur en ontdekking. Het vergroot niet alleen hun taalvaardigheid, maar ook hun zelfvertrouwen als lezers en schrijvers. Met onze app zullen kinderen met trots de schoonheid van taal ontrafelen en klaar zijn om hun taalvaardigheid naar nieuwe hoogtes te tillen.

Dus laat je kinderen hun taalvaardigheid betoveren met onze "Lettergrepen" app. Ontdek samen de magie van woorden en de kracht van taal. Download vandaag nog en bereid je kinderen voor op een toekomst vol taalrijkdom en zelfverzekerdheid. Het avontuur begint hier, waar letters en klanken samenkomen en de magie van taal tot leven komt!

What’s New

Version 6.3

Deze release bevat enkele kleine verbeteringen.
Heb je leuke ideeën of vragen? Neem gerust contact met ons op via onze website www.magiwise.nl.

App Privacy

The developer, Magiwise, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members can use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

Decimals & Fractions
Education
Fractions & Shapes
Education
Times Tables 500 (Magiwise)
Education
Numbers on Bricks
Education
Multiplication Tables & Apples
Education
Polskie Ortogramy 2
Education

You Might Also Like

Rekenen Automatisatie
Education
Calculating money (Betaald)
Education
ZangExpress voor Leerlingen
Education
Leer de dagen en maanden
Education
ZangExpress
Education
Rekensommen automatiseren
Education