Screenshots

Description

U werkt voor het COA of bent zorgverlener en bent gewend bij Livewords een tolk aan te vragen. Dit kan nu nóg sneller. Livewords biedt een extra aanvraagmethode: Livewords GO COA. Met deze tolkenapp heeft u direct een tolk aan te lijn, zonder tussenkomst van de Tolkendesk van Livewords, en op ieder gewenst moment.

Met de tolkenapp Livewords GO COA, dé app voor tolken, voert u met uw smartphone razendsnel een gesprek vanaf elke gewenste locatie. U hoeft dus niet eerst naar een spreekkamer om een gesprek met een tolk te voeren.

Onze tolken stellen zich binnen 40 seconden beschikbaar via de app om u verder te helpen. Wilt u nog wel graag een medewerker van Livewords spreken, dan kan dat uiteraard via het bekende telefoonnummer.

Ook weg van uw bureau of onderweg wilt u zich verstaanbaar kunnen maken. Met Livewords GO COA, dé app voor tolken, voert u binnen no time een vloeiend gesprek.
Taal en tijd zullen nooit meer een barrière vormen. Of u nu ‘s ochtends of ‘s avonds dat gesprek wilt voeren, onze tolken stellen zich binnen 40 seconden beschikbaar via de tolkenapp om u verder te helpen.

• Overal en altijd beschikbaar
Buiten, in woonruimtes, in spreekkamers of in de vergaderzaal. Overdag of ’s nachts. GO werkt altijd. U heeft via de app altijd en overal eenvoudig toegang tot al onze tolken en talencombinaties.
• De beste tolken
U spreekt met tolken die op dagelijkse basis worden ingezet voor tolkdiensten van het COA en de Zorg Asielzoekers.
• 40 seconden
Met de Livewords GO COA app heeft u binnen 40 seconden een tolk aan de lijn die u verder helpt.
• Veilig
Al uw voorkeursinstellingen worden opgeslagen in onze beveiligde omgeving die voldoet aan alle vereisten rondom AVG en ISO 9001 en 17100. Voor minder doen wij het namelijk niet. Het gesprek zelf wordt natuurlijk nooit opgenomen.

Livewords GO COA is ontwikkeld om het aanvragen van een tolk snel en efficiënt te laten verlopen, zonder tussenkomst van een medewerker van onze Tolkendesk. De tolkenapp verbindt u – na het invullen van uw voorkeuren voor de tolk – door met een geschikte tolk. Hiermee voorkomt u een mogelijke wachtrij en het telefonisch noteren van uw gegevens.

Met de Livewords GO COA heeft u:
• binnen 40 seconden een tolk aan de lijn;
• 24/7 toegang tot een tolkendienst;
• direct een geschikte tolk, zonder tussenkomst van de Tolkendesk;
• opslag van gegevens in de beveiligde app.

Hoe werkt Livewords GO COA?
Download de Tolkenapp uit de app store en maak een account aan via: https://interpreting.livewords.com/customers/coago
Log vervolgens in op de app met uw Livewords-accountgegevens. De tolkenapp slaat uw gegevens op. Bij uw eerstvolgende bezoek staan deze gegevens ingevuld. Vul de geschatte gespreksduur en voorkeur voor sekse in, en u voert binnen no time een vloeiend gesprek.

Vragen over GO?
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via:
T: +31 (0)20 4260791
E: GO@livewords.com

Heeft u de app gedownload en heeft u een vraag over het gebruik? Neem dan contact op met onze Support-afdeling via:
T: +31 (0)20 8202807
E: Tolken.Servicedesk@livewords.com

App Privacy

The developer, Concorde Group BV, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like