Στιγμιότυπα

Περιγραφή

Η Λουξ στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της παρουσιάζει ένα App με ποιοτικό και επικαιροποιημένο περιεχόμενο για να αξιοποιήσετε εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Πλάι-πλάι με τη Λουξ ενημερωθείτε από έγκυρες πηγές για ό,τι σας απασχολεί, διασκεδάστε μέσα από virtual περιηγήσεις, αποκτήστε ψηφιακές δεξιότητες, γυμναστείτε με εύκολες ασκήσεις!

Ενημερώνομαι

Ψυχαγωγούμαι

Εκπαιδεύομαι

Ενδυναμώνομαι

Γνωρίστε τη σωστή και έγκυρη πληροφόρηση για θέματα που σας απασχολούν συγκεντρωμένα σε μια κατηγορία, με στοιχεία, πίνακες και χάρτες μέσω ανακοινώσεων των Υπουργείων και επίσημων φορέων της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ανοίξτε ένα «παράθυρο» στην ψυχαγωγία μέσα από εμβληματικές θεατρικές παραστάσεις, εικονικές περιηγήσεις σε μουσεία και art galleries και ανακαλύψτε την ιστορία των εκθεμάτων. Απολαύστε αγαπημένα τραγούδια και μουσικές επιλογές από το live radio. Κρατήστε το μυαλό σας σε εγρήγορση μέσα από παζλ και sudoku.

Μάθετε μια ξένη γλώσσα που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Γνωρίστε και αξιοποιήστε διαδικτυακά εργαλεία για τη γεωργία και τον αγροτικό τομέα. Αποκτήσετε νέες ψηφιακές δεξιότητες με πιστοποίηση μέσα από τα μαθήματα της Google. Εξασκήστε τις γνώσεις σας πάνω στην πληροφορική.

Γυμναστείτε με 10 εύκολες ασκήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ζωντάνια. Ανακαλύψτε τα οφέλη της σωματικής υγείας στα άτομα με άνοια μέσα από απλές ασκήσεις. Περιηγηθείτε στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρίας. Βελτιώστε τη μνήμη σας.

Μέσα από τις 4 κατηγορίες «Ενημερώνομαι», «Ψυχαγωγούμαι», «Εκπαιδεύομαι», «Ενδυναμώνομαι» ανοίγεται μπροστά σας ένας κόσμος γεμάτος ενδιαφέρον, χρήσιμες πληροφορίες και αναγκαία εργαλεία που δίνουν μια νέα διάσταση στην καθημερινότητά σας.

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 1.0.6

Εμφανισιακές βελτιώσεις.

Απόρρητο εφαρμογής

Ο δημιουργός «Ergologic SA» υπέδειξε ότι οι πρακτικές απορρήτου της εφαρμογής ενδέχεται να περιλαμβάνουν τον χειρισμό δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική απορρήτου δημιουργού.

Δεν συλλέγονται δεδομένα

Ο δημιουργός δεν συλλέγει κανένα δεδομένο από αυτήν την εφαρμογή.

Οι πρακτικές απορρήτου μπορεί να διαφέρουν, για παράδειγμα, βάσει των δυνατοτήτων που χρησιμοποιείτε ή της ηλικίας σας. Μάθετε περισσότερα

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Περισσότερα από αυτόν τον προγραμματιστή

Ίσως σας αρέσει επίσης