iPhone Screenshots

Description

LUEDU - Nauči se čoveče

Dobrodošli u čarobni svet znanja, zabave i druženja. Ako volite rebuse, zagonetke i pitalice – sve ono što izoštrava duh i misli, onda je Luedu prava igra za vašu porodicu!

Ovu društvenu igru čine tabla sa jedinstvenom kombinacijom polja i digitalni kviz dostupan putem mobilne aplikacije. Aplikacija pruža mogućnost svakom igraču da izabere kviz pitanja koja odgovaraju njegovom uzrastu i interesovanju.

Pitanja u igri prilagođena su svim uzrastima: od nižih razreda osnovne škole, uključujući oblasti kao što su srpski jezik, istorija, geografija i opšta kultura, do pitanja iz sveta fudbala, košarke, muzike, filma, nauke i zanimljivosti za odrasle.

Luedu vam pomaže da na najbolji, najkonstruktivniji i najlepši način provedete dragoceno vreme sa decom. Luedu podstiče spontano učenje kod vašeg deteta, stimuliše intelektualni razvoj i povezuje vas sa detetom u aktivnosti koju nikada ranije niste radili na ovaj način.

"Luedu je prilika da se porodica poveže, najkonstruktivnije moguće koristi digitalne tehnologije u svrhu sticanja znanja, pomeranja sopstvenih granica, zabave, avanture i učenja."
Ana Mirković, psiholog

Posetite naš sajt i naručite igru www.luedu.co

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

balancero ,

Igra znanja

Stalno se pitamo kako decu odvratiti od telefona?
Sa ovom igrom ne samo da deca mogu puno da nauče već i odrasli. Povezana sa aplikacijom, ovaj ‚board game‘ deci daje novu perspektivu učenja, pitanja po uzrastu i raznim oblastima, kombinaciju društvene igre i modernih tehnologija.
Najbolje rešenje korišćenja internet doba.
Ako autori ostanu vredni i stalno dodaju nova pitanja, nikad više neće biti dosadno!
Moja familija uziva u svim uzrastima pri igranju.
Sve pohvale.

App Privacy

The developer, Razor Communications Ltd, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like