Luqo 4+

Luqo B.V.

    • Free

iPad Screenshots

Description

Met elkaar leren en van elkaar leren, dat staat centraal bij Luqo. Luqo is een spellenplatform voor het basisonderwijs dat leren coöperatief maakt. Er zijn spellen voor kleuters tot en met groep 8: van kleuren leren kennen tot de botten van het menselijk lichaam.

Speel de demo
Via het app menu krijgt u toegang tot één demo spel: een level van het spel Hoogtekaarten. Normaal heeft u bij elk spel de vier fysieke Luqo knoppen nodig, bij de demo kunt u met vier devices (bijvoorbeeld telefoon, tablet, laptop) de knoppen simuleren. Probeer Luqo!

Extensie van de tablet
Luqo transformeert een tablet tot een coöperatieve leeromgeving. Niet meer alleen achter de tablet, maar met vier kinderen om de tablet heen. Door deze opstelling ontstaat er direct een sociale setting, waarin kinderen met elkaar kunnen communiceren.
De Luqo app is alleen te gebruiken in combinatie met de Luqo knoppen. Verbind de knoppen, leg de tablet op tafel neer en start de Luqo app. Alle input gedurende de spellen wordt geleverd via de knoppen. Elk kind heeft een van de vier gekleurde knoppen.

Luqo: Coöperatief leren.
Luqo spellen volgen de leerlijnen van basisscholen. Door gebruik te maken van de principes van gamificatie, wordt de motivatie vergroot en wordt leren weer leuk!

What’s New

Version 1.0.29

Twee nieuwe spellen, nieuwe vormgeving van vijf spellen.

App Privacy

The developer, Luqo B.V., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education