Screenshots

Description

A Műsorújság alkalmazásban együtt érheted el több mint 150 televízió csatorna programinformációját, és a távirányító funkció segítségével most már vezérelheted is otthoni Telekom IPTV-vevőegységedet okostelefonról vagy tabletről. Böngészhetsz a részletes műsoradatok között, az értesítés funkció segítségével pedig biztosíthatod, hogy ne maradj le kedvenc filmedről vagy sportműsorodról, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést küldünk. A keresés funkcióval rákereshetsz kedvenc filmedre, hogy megtudd, mikor és melyik csatornán lesz alkalmad megtekinteni.

Amennyiben Telekom IPTV előfizető vagy akkor számodra további lehetőségek is megnyílnak, ugyanis az IPTV Műsorújság Összerendelő alkalmazáson keresztüli regisztrációt követően az alkalmazás segítségével vezérelni tudod az otthoni Telekom IPTV-vevőegységet, azaz felvételeket indíthatsz és törölhetsz bárhonnan és bármikor, illetve ellenőrizheted, hogy milyen műsorok és sorozatok rögzítését állítottad be. Mobilod segítségével könnyedén módosíthatod otthoni TV előfizetésed csatornasorrendjét is, és egyetlen gombnyomással beléphetsz a Telekom Videótékába vagy akár a TV GO felületre is.

FONTOS: A távirányító funkció használatához és regisztrációhoz az IPTV-vevőegységnek és a mobil eszköznek egy Telekom Wi-Fi hálózaton kell lennie. Optikai hálózaton a távirányító funkció nem érhető el.

What’s New

Version 4.4

Kisebb hibajavítások

Ratings and Reviews

1.6 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

Angiex00 ,

Megszűnt a felvétel

Egyik napról a másikra nem tudok felvenni semmit: nem sikerült beállítani a felvételt, kérjük próbálja meg később" kb 1,5 hete ez van. Mar mindent megpróbáltam, valakinek van ötlete?

Kripli ,

Kilép az app

A frissítés óta nem indul az app. Elég dilettáns. Mínusz 5 csillag.

BenceIX ,

Mi ez??

Legszivesebben 1csillagot adnek, hogy meg mindig nincs i5 optimalizlas. 3 csillag azert mert latom, hogy elkezdtek foglalkozni az appok frissitesevel (pl Arfolyamok). Varom a frissitest.

App Privacy

The developer, Magyar Telekom Ltd, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Search History
  • Browsing History
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like