Screenshots

Description

Een App waar U de actuele maaiplanning ziet van het beheergebied van waterschap WDODelta. De planning wordt weergegeven in blokken van twee weken. Deze planning kan dagelijks wijzigen.

Maaionderhoud
Onze medewerkers maaien het gras langs de vele watergangen. Op de ‘plannings-maaikaart’ staat waar en wanneer wij het onderhoud uitvoeren. Op de ‘hoe-maaikaart’ staat aan welke zijde van de watergang de maaimachine rijdt.

Maaionderhoud is maatwerk
Maaien doen wij efficiënt: niet te veel, maar ook niet te weinig. Bij de werkzaamheden houden we zo veel mogelijk rekening met het omliggende grondgebruik. Zo is er rondom natuurgebieden meer ruimte voor ruigte en vegetatie, terwijl we in intensieve landbouwgebieden en stedelijke gebieden intensiever maaien. De belangrijkste doelstelling van het onderhoud is, om de water aan- en afvoer niet te verstoren, zodat een optimaal peilbeheer mogelijk is. We houden rekening met:

- De huidige inrichting van de watergang en de aanwezige voorzieningen, zoals een pad langs de watergang of een onderhoudsroute;
- De grootte van het (hoofd) watergangprofiel;
- De weersomstandigheden;
- De aanwezige flora en fauna in en om de watergang;
- Efficiënt onderhoud.

Information

Seller
WDODelta
Size
233.9 MB
Category
Reference
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 WDODelta
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer