Screenshots

Description

Ова е Магичен часовник. Тој го мери времето кое го поминувате заедно со семејството. ви дава совети и предлози за заеднички активности со вашите деца, соодветни на нивната возраст, на актуелните настани во градот, но и на временските услови.

What’s New

Version 1.0.6

Поправка на проблем при авторизација со паметните алки.

Information

Seller
Makedonski Telekom AD - Skopje
Size
38.9 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like