Magyarország a zsebedben 4+

Guide.me Budapest

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

A Magyarország a zsebedben egy turisztikai applikáció és weboldal páros, amely a belföldön utazni kívánó turisták számára mutatja be Magyarországot, így megkönnyítve az ország felfedezését. A koncepció négy alappillére az online magazin, az interaktív térkép felület, a digitális eKupon felület és az eseménynaptár. Célunk, hogy minden korosztály számára modern megoldást biztosítsunk az ország felfedezésére és a helyi tájékozódásra.

A felületek és funkciók tervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk az átláthatóságra, a funkcionalitásra, a letisztult elemekre, valamint a könnyű és ösztönös használhatóságra, hogy minél szélesebb korosztály számára élvezhető legyen a böngészés akár a weboldalon, akár okostelefonjára letöltve használja a Magyarország a zsebedben alkalmazást.

Térkép & helyek
Mondj búcsút a papírtérképnek! A Magyarország a zsebedben interaktív applikáció segítségével 21. századi stílusban utazhatsz, tájékozódhatsz. Partnereinkről, a különböző helyekről fotókkal, leírással karöltve olvashatsz. A cél kiválasztása után egy gombnyomással indíthatod az útvonaltervezést.

Térségválasztó
Az alkalmazás térségválasztójával igény szerint beállíthatod, hogy Magyarország mely területére vonatkozóan mutassunk tartalmakat, tegyünk turisztikai ajánlásokat, javasoljunk túrákat és látnivalókat.

Kereső
Keress múzeumokat, kávézókat, fürdőket, bárokat és egyéb helyeket az applikáció beépített keresője segítségével!

Ajánló
Folyamatosan frissülő programajánlónkban mindig megtalálod az aktuális kikapcsolódási lehetőségeket.

Bakancslista
Merre visz az utad? Debrecen, Szeged, Pécs, Győr, Békéscsaba, Gyula, esetleg Tokaj, Sopron, vagy Budapest környéke a cél? Netán a Bükk, a Mátra, vagy a Balaton érdekel? Útikalauzodként megmutatjuk a legjobb helyeket Magyarország egyes térségeiben, amelyeket minden turistának érdemes a bakancslistájára tűznie.

Magazin
Friss hírek és érdekességek Magyarországról és a hungarikumokról. Izgalmas tartalmakat kínálunk a művészetektől a gasztronómián át egészen a sport tematikáig.

Wellness, Borturizmus, Túrák
Wellness programot keresel? Érdekelnek a magyar borvidékek? Felfedeznéd a legjobb túraútvonalakat? Alkalmazásunk minden esetben a segítségedre lesz; külön szekciókban böngészheted ajánlásainkat.

Kuponok
A Magyarország a zsebedben applikációban megtalálható kuponok használatával különböző kedvezményeket vehetsz igénybe partnereinknél, melyek között rengeteg étterem, szórakozóhely, múzeum és egyéb izgalmas üzlet is szerepel.

Naptár
Átlátható formában, naptárba rendezve böngészhetsz a különféle események között, így könnyen megtervezheted programodat.

Újdonságok
A Magyarország a zsebedben online magazin felülete a legfrissebb hírekkel szolgál Magyarországgal kapcsolatban. Csapatunk azon dolgozik, hogy a legminőségibb cikkekkel szolgáljon mind az applikáció, mind a weboldal felületén.

What’s New

Version 1.3

Kedves Felhasználónk!
Köszönjük, hogy a Magyarország a zsebedben alkalmazásunkat használod.
Tájékoztatunk benneteket legújabb frissítéseinkről:
Aktualizáltuk applikációnk nyitó képét, illetve frissítettük az applikáció háttér rendszerét és így a funkciók hatékonyságát.

App Privacy

The developer, Guide.me Budapest, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Travel
Travel
Travel
Travel
Travel
Travel