Screenshots

Description

MapDiet er et nyt koncept til at finde vej i fødevarejunglen og få sammensat en ernæringsrigtig kostplan, der lever op til officielle anbefalinger.

DIN SIKKERHED FOR EN SUND LIVSSTILSÆNDRING ELLER VÆGTTAB
Teamet bag MapDiet, Stine Junge Albrechtsen og Anne Louise Knudsen, er begge kliniske diætister og har et fagligt stærkt funderet grundlag for at tilbyde et produkt, der dækker dit næringsbehov og ikke kun et dagligt kaloriebehov. Dette er din sikkerhed for en næringsberegnet kostplan du trygt kan tabe dig på.

KOSTPLAN UDFRA DIT PERSONLIGE BEHOV
Hvor mange kalorier du skal have dagligt, afhænger at din vægt, højde, alder og aktivitetsniveau. Dette bliver beregnet for dig når du har hentet app’en og indtastet dine oplysninger.
Vores kostplaner kan bruges som de er eller du kan ombytte måltiderne med alternativer. Der er et forslag til hver af dagens måltider og kostplanen er dækkende for dit basale behov for protein, fedt og kulhydrat. Hvor store måltider, du har brug for, vil afhænge af hvor mange kalorier, du har plads til at spise pr. dag.
Du kan selv vælge om du vil have 3, 4, 5 eller 6 måltider pr. dag indenfor den mænge kalorier vi har beregnet du har behov for.
Hele familien kan spise med så du ikke behøver lave særskilt mad til dig. Dog er alle portionsstørrelser tilpasset en person.

- Du kan skifte alle dine måltider ud med nye alternativer hver dag.
- Du kan selv variere dine måltider ved at udskifte fedt, kulhydrat, grøntsager eller protein med andre fødevarer indenfor samme kategori.
- Du kan finde lister over f.eks. desserter, der kan udskifte et mellemmåltid eller to på din plan.
- Løbene vil app’en blive opdateret med årstidsbestemte lister som grillmad, Halloween, sommergrønt, efterårssupper og meget andet.

MAPDIET FØLGER DE OFFICIELLE ANBEFALINGER
Vi anvender Fødevarestyrelsens officielle kostråd som rettesnor. Derfor har vi fokus på at måltiderne er varierede, indeholder mest muligt frugt og grønt, primært indeholder umættet fedt og sparer på salt og tilsat sukker. Når det er sagt, så er vores grundholdning at ”lidt af det hele, giver plads til det hele!”.
Derfor finder du heller ikke opskrifter, der indeholder mange specialprodukter og vi er som udgangspunkt hverken glutenfri, laktosefri eller sukkerfri. Dog kan du finde udbytningsmuligheder så du kan undgå laktose og gluten hvis du har fødevareintolerance eller allergi.

ABONNEMENT
Du kan bruge alle funktioner i MapDiet App'en gratis i 7 dage og finde ud af om det er noget for dig. Ønsker du at fortsætte, kan du vælge mellem to medlemsskaber, der automatisk fornyes:

Månedsabonnement: 79,- kr. pr. måned
Kvartalsabonnement: 149,- kr. pr. kvartal

Betaling vil blive opkrævet på din iTunes konto, når købet er bekræftet. Abonnementet fornyes automatisk for hver periode (månedligt eller kvartalsvist).
Din iTunes konto vil blive opkrævet for fornyelse 24 timer inden udgangen af den aktuelle betalingsperiode. Gavekort og rabatkoder kan ikke benyttes ved betaling.
Hvis du ønsker at stoppe automatisk fornyelse, skal dette gøres senest 24 timer før udgangen af den aktuelle betalingsperiode.
Vil du ændre i dit abonnement eller slå autoamtisk fornyelse fra, kan dette gøres i dine iTunes-kontoindstillinger.

Der tilbydes ikke refundering, hvis et abonnement opsiges under en igangværende periode.

Vilkår, betingelser og privatlivspolitik: https://mapdiet.dk/om-mapdiet/handelsbetingelser/

God fornøjelse med din nye kostplan.

What’s New

Version 1.2.0

Nyt og forbedret Updated onboarding
Nu med Ipad support
Mindre fejlrettelser

App Privacy

The developer, MapDiet IVS, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like