MApN - Revista presei 4+

Ministry of National Defence

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Vă punem la dispoziţie aplicația ”Revista presei” destinată personalului militar şi civil din instituţia noastră, cu speranţa că o veţi considera utilă în activitatea dumneavoastră.

Realizarea aplicației a apărut din necesitatea de a avea acces rapid la știrile de interes militar din mediul online, dar și de a fi informat de activitățile și misiunile colegilor din instituția militară.

Experiența utilizatorului în aplicație este una simplă, intutitivă, dinamică și oferă posibilitatea selectării și schimbării diferitelor opțiuni existente.

Noutatea aplicației o reprezintă sistemul de Inteligență Artificială, care, bazat pe propria experiență a utilizatorului și a acțiunilor de like, share, favorite sau bookmarks, va reuși să prezinte, întru-un mod clar și elocvent, informațiile care prezintă interes pentru utilizatorii înregistrați.

Totodată, sistemul de Inteligență Artificială realizează, în mod automat și în timp real, analiza de sentiment asupra știrilor din mediul online, reușind să aducă în prim plan acele știri care au un impact negativ sau pozitiv pentru utilizatorul existent, în funcție de preferințele de polaritate.

De asemenea, aplicația trimite notificări în timp real utilizatorilor înregistrați, având posibilitatea de a seta dupa preferințe tipul și frecvența notificărilor, prezentând într-un mod facil cele mai recente știri.

Produsul lansat este o versiune beta care va fi updatată permanent potrivit sugestiilor primite de la utilizatori.

Aplicația este realizată cu scopul de a deveni un partener de încredere pentru
angajații instituției noastre, prezentând știrile din mediul online într-un mod obiectiv pe subiecte de interes, bazate pe preferințele utilizatorilor.

What’s New

Version 1.3.9

Improve performances

App Privacy

The developer, Ministry of National Defence, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Reference
Reference