Screenshots

Description

Despre noi
Marvis produce mobila calitativa si protectoare pentru copilasii dumneavoastra. Sloganul nostru este ceea ce incercam sa oferim piticilor dumneavoastra: „Siguranta si confort” iar pentru voi parintii ceea ce va doriti: „Calitate, nu cifre”.

Prietenii la nevoie nu te lasa. Fagul, cel mai renumit arbore de esenta tare, ne ajuta sa construim mobila de calitate pe care fiecare familie o viseaza. Un arbore de coaja neteda, alburiu-cenusiu, tulpina dreapta si cilindrica ce poate ajunge pana la 40m inaltime si un diametru de 2m. Prieten cu muntele. Un lemn rezistent, durabil, nobil.
Noi va garantam ca o sa primiti un patut in care copilul dumneavoastra se va odihni si va creste armonios, intr-un loc sigur si confortabil.
Construim patuturi in intregime din lemn masiv de f*g sau in combinatii cu MDF sau PAL.
Prin textura sa lemnul de f*g este deosebit. Dar prelucrat, imbinat si finisat o sa devina patutul din povesti la care visati.
In functie de dorintele clientului, putem adauga si o sculptura personalizata.
Trebuie doar sa faceti alegerea potrivita pentru copilul si locuinta dumneavoastra, iar de restul ne ocupam noi!

Calitatea ne defineste!
In atelierul Marvis avem muncitorii ideali, majoritatea fiind parinti. Acestia se straduiesc sa ofere copiilor dumneavoastra patuturi de nota 10, construind cu gandul la siguranta propriilor copii.
Avem o echipa muncitoare, dinamica si talentata. Tocmai de aceea din fabrica noastra vor iesi doar produse lucrate perfect, ideale pentru bebelusii sau copii dumneavoastra.

Ce Realizam?
Redam viata lemnului, creand patuturi pentru bebelusi!
Ne dorim sa va bucurati de aceste momente unice in viata. Iar ca sa fiti un parinte fericit trebuie sa fiti si odihinit. Atunci cand bebelusul se odihneste intr-o loc confortabil si parintii au parte de un somn bun.
Patuturile oferite de Marvis sunt construite conform standardelor UE, fiind vopsite cu diferite culori, toate pe baza de apa, iar produsul finit este imbinat fara adezivi periculosi. In acest fel sanatatea copilului nu va fi afectata in niciun fel.
Nu facem rabat de la siguranta, poate chiar exageram, dar ne gandim doar la sanatatea celui ce va folosi produsele noastre. Patuturile au un spatiu mic intre gratii si colturi foarte bine slefuite, prevenind eventualele accidente.
Un patut pe comanda este exact ceea ce cautati!

What’s New

Version 1.0.1

Bugfix

Information

Seller
Pro Unix SRL
Size
65.9 MB
Category
Shopping
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Marvis
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like