Screenshots

Description

Qëllimi i Matrapazit është që te siguroje nje menyre te shpejte te ofrimit te produkteve dhe sherbimeve online. Përmes faqes së Matrapazit, personat dhe kompanitë, kanë mundësinë të blejnë dhe shesin produktet dhe shërbimet e tyre në një mënyrë shumë te shpejte dhe efikase si kurrë me parë. Matrapazi. Ne te mbarojmë punë.

What’s New

Version 1.1.4

+ ONLINE SHOP FEATURES
+ NEW DESIGN
- USER GENERATED CONTENT

Information

Seller
PROCODEV SECURITY SH.P.K.
Size
82.2 MB
Category
Shopping
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like