Screenshots

Description

Lutje nga Kur'ani dhe Suneti

Mburoja e Muslimanit per iPod, iPhone dhe iPad.

- Ndarja e lutjeve në kaptina
- Kërkimi i kaptinave të caktuara
- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin latinisht , shqip dhe fusnote)
- Ruajtja e një kaptine ne listën e favoriteve
- Mundesia per t'ia bere Share titullit apo tekstit ne Facebook, Twitter apo Email.
- Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe
- Mundësi përkujtimi për bërjen e dhikrit të mëngjesit dhe mbrëmjes në kohë të caktuar nga përdoruesi
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

What’s New

Version 1.2.2

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

Startup crash bug fix

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
25 Ratings

25 Ratings

Diyanah muslimah ,

Selamu Alejkum

Ju lutem bëjeni update Applikacionin pasi që tani nuk hapet pas software update 11 te rriut. Ktë aplikacion tuajin e perdor nate dhe ditë. Dhe nuk mundem të mos e kem ne celularin tim.
Allahu ju shperbleftë...

Allahu ju shperblefte qe e ekeni bere update aplikacionin me të mire. Shume u gezova pa mase kur e pash prap ne App Store. Dhe qe e kam prap ne celularin time. Ju lutem mos e lini pas dore kohe te gjate pa update pasi qe un personalisht e perdor dhe shume qe njof un e perdorin nga ne besimtaret. Allahu ju nderofte dhe ju ndihmofte. Jam shume mirenjohese per punen qe bete dhe keni bere me kte aplikacion te mrekullueshem..

Selamu alejkum...

Shefki Imeri ,

Allahu ju shperbleft

Allahu ju shperbleft per keto aplikacione qe na knaqt faliminderit shum

Betim Nimanaj ,

Allahu ju shperbleft.

Allahu ju shperbleft.

App Privacy

The developer, Hasan Cana, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like