Mecsek Discovery Center 4+

Mecsekerdo Zartkoruen Mukodo Reszvenytarsasag

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

A Mecsek Discovery Center (MDC) a Mecsekerdő Zrt. ökoturisztikai látogatóközpontja, mely az erdei iskolai oktatás mellett lehetőséget kínál a Mecsek természeti és kultúrtörténeti értékeinek megismerésére, felfedezésére.
Ebben nyújt segítséget ez az applikáció is, amely egyrészt az erdőben - Mókus tanösvény -, másrészt az MDC épületében kialakításra került MecseXplorer kiállításon kalauzol végig sok játékkal, interaktív módon.
A tanösvény túra során megismerhetjük középhegységeinkben előforduló legjellemzőbb madárfajainkat, megláthatjuk egy kicsit a fáktól az erdőt, vagy épp felfedezhetjük kiknek a lábnyomát rejti a dagonya. Mindebben Mókus Attis lesz segítségünkre!
A MecseXplorer kiállítás a Mecseket, mint a térség kiemelkedő természeti és turisztikai látványosságát a lehető legátfogóbb módon kívánja bemutatni az ideérkezők számára. Az applikációban lévő kiállítótéri tartalmak néhol kiegészítésként szolgálnak a fizikai installációkhoz, másutt pedig kérdésekkel igyekeznek felhívni azokra a figyelmet. A kiállítás egyes részein AR tartalmakat is előhívhatunk általa.
Fedezd fel a Mecsek Discovery Centert kívül-belül, hogy egy igazi mecseki kalandban lehessen részed!

What’s New

Version 1.1

Hibajavítások

App Privacy

The developer, Mecsekerdo Zartkoruen Mukodo Reszvenytarsasag, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Szentjakab, Szelfi
Entertainment
One With Nature VR Guide
Entertainment
Tihany Abbey
Entertainment
FIÉK
Entertainment
Magyar Katolikus Rádió
Entertainment
Hello Keszthely
Entertainment