iPhone Screenshots

Description

Om MedicinTilDyr.dk
MedicinTilDyr.dk udkommer som hjemmeside, app og katalog. Alle tre medier udgives af ViNordic (Veterinary Industry Nordic) og indeholder information om veterinære lægemidler rettet mod dyrlæger og andre fagfolk.

App’en indeholder produktinformation om veterinære lægemidler, der er markedsført på det danske marked. Produktinformationen vedligeholdes og opdateres løbende. Det er de enkelte virksomheders ansvar at produktinformationen er opdateret.

Det er muligt at foretage søgninger på bl.a. produktnavn, dyrearter, indikationer, aktivt stof, administrationsveje samt kombinationer heraf. Når du søger produkter frem, vil du i søgeresultatet først få vist produkter fra ViNordic’s medlemmer. Herefter vil der være en oversigt over produkter fra andre virksomheder. Det er også muligt at scanne stregkoden på en pakning og dermed få adgang til produktinformationen.

På app’en kan du i favoritlister gemme de produkter, du bruger mest. Det er også muligt at skrive noter til de enkelte præparater og at sende mails og sms’er direkte fra app’en med et link til det pågældende præparat på hjemmesiden.

Udover produktinformationen indeholder app’en oplysninger om desinfektionsmidler og forgiftninger samt en adressebog med adresser på bl.a. apoteker, forhandlere af lægemidler til dyr og ViNordic’s medlemmer. Du kan finde yderligere informationer af relevans for dyrlæger og andre fagfolk på hjemmesiden www.medicintildyr.dk

What’s New

Version 1.6.2

Mindre fejlrettelser

Information

Seller
Veterin�rmedicinsk Industriforening
Size
50 MB
Category
Medical
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Frequent/Intense Medical/Treatment Information
Copyright
© Veterinærmedicinsk Industriforening
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like