MediYoga Danmark Play 4+

Swedish Yoga Unlimited AB

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

MediYoga – Forskning – Viden – Uddannelse
Alt i ét – yoga og meditationsapp.

Vi kan ikke hvile os raske, helse kræver aktiv handling.

MediYoga har publiceret forskningsresultater, som viser forbedret helse ved hjerteinfarktrehabilitering, hjerteflimmer, højt blodtryk, rygsmerter og stress. Flere enkeltstudier viser bl.a. forbedringer ved udmattelse, diabetes, skjoldbruskkirtelubalancer, søvn og smerter.

Med MediYoga Play kan du arbejde med yoga for selvhelbredelse i dit eget tempo hjemme, på jobbet og når du bevæger dig derimellem. Sæt høretelefonerne på, og du bliver guidet gennem hele programmet og øvelsen.

En åndedrætsøvelse i bilen eller bussen, eller et program for ryggen siddende på en stol. Eller måske et kortere program fremfor computeren eller et længere på yogamåtten.

Afspil programmet hvor du vil, når du vil. Download programmet og skab din egen favoritliste med yoga, meditationer og musik.

Vi har valgt enkle tegninger, som viser korrekt position, for at motivere dig til at lukke øjnene et øjeblik og mærke indad.

Du får:
-En mængde forskellige programmer fra 5 min op til 90 min
-Mange forskellige meditationer
-Specialkomponeret musik
-Tale og billede som guider dig gennem hver øvelse og hvert åndedrag
-Tegninger til hver øvelse
-PDFer til hvert program med tegninger samt medicinske og yogiske aspekter og fordele ved hver øvelse.

Alle programmer og øvelser er skabt af meget erfarne yogalærere. Al musik er skabt specielt til yoga, meditation og afslapning.

Perfekt for nybegyndere, fantastisk for yogaprofessionelle.

Appen er din mobile ledsager til hjemmesiden. Det giver dig adgang til on-demand-videoer på din enhed når som helst og hvor som helst. Gennemse vores bibliotek, stream gratis indhold eller log ind for at få adgang til dine foretrukne klasser og kurser. Alle kan bruge funktioner som at downloade gratis videoer til at se offline og dele videoer med venner.

What’s New

Version 2.8.0

Denne version inkluderer en fejlrettelse til Picture-In-Picture Player.

App Privacy

The developer, Swedish Yoga Unlimited AB, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness