Screenshots

Description

Vi är glada och stolta att kunna presentera vårt samarbete med Alzheimer fonden. Ladda ner vår app och stöd på sätt Alzheimer fonden.

Memory Lane är ett trevligt, socialt och värdefullt verktyg för minnesträning som lämpar sig för äldre och människor med begynnande demens.

Du skapar ett personligt Memory spel med egna foton som kan trigga igång minnen från förr.

Vad har varit din mormors intressen i livet?
Blommor? Resor? Sport?
Gör ett ett spel med referenser till hennes liv som öppnar upp för intressanta samtal.

Med Memory Lane kan du också para ihop en bild med en text. Till exempel ett namn som paras ihop med rätt person eller ett årtal som paras ihop med en händelse.

Det finns möjlighet att göra en kort ljudinspelning till varje textbricka som spelas upp när man väljer textbrickan och när man lyckas para ihop den med rätt bild.

Välj svårighetsgrad genom att välja antal brickor i spelet, (6-40) välj om alla textbrickor ska vara synliga eller bara en i taget.

Genom att skapa ett konto kan man spara spel i molnet och dela spel med andra. Man kan alltså ha gemensamma spel på exempelvis ett äldreboende.

Memory Lane innehåller inga annonser och heller inga ”köp inuti appen”.

En recension av Memory Lane från en användare i Australien:

”Fantastisk för min pappa”

”Min pappa har gått in i första stadiet av demens. Denna App hjälper honom att upprätthålla sin förmåga att kunna läsa, förstå sammanhang och komma ihåg vardagliga ting och människor som betyder något för honom. Memory Lane har en ren design, är lätt att använda och är dessutom reklamfri. Tack för att ni har skapat en app som ger så mycket glädje till dem som inte är lika lyckligt lottade som vi.”


https://www.youtube.com/watch?v=69wpti3hhn0

https://www.youtube.com/watch?v=tZlhThYY8Yg

What’s New

Version 1.7

Clearer and easier to choose difficulty level.
Zoom is now managed as standard choice.

App Privacy

The developer, CREATIVE MEMORY AB, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like