iPhone Screenshots

Description

Denna app är för dig som kanske redan följer Micke Gunnarsson på olika vis, kanske har du varit på någon av hans föreläsningar, läst hans böcker, skrattat åt hans olika tecknade figurer eller så följer du honom på sociala medier. Egentligen spelar det ingen roll om du vet vem han är eller inte, men det är högst troligt i och med att du hittat till appen.


Micke har en bakgrund med ena benet i barnens värld via förskolan, skolan, kulturskola, stödfamilj, ungt entreprenörskap och i rollen som trebarnspappa. Det andra benet har han i eget entreprenörskap, företagande, ledarskap, internet, digitalisering och hälsa. Detta tillsammans med hans fru Jenny.

Mickes misson är att kunna inspirera sig själv och oss andra till ett gott liv. Detta särskilt efter det att han själv hamnade i utmattning och var sjukskriven i ett år. Micke vill väcka det vi längtar efter och som alltid funnits inom oss. Att utveckla sin egen medvetenhet och sitt egna inre ledarskap är avgörande oavsett vilken bransch du verkar inom eller hur din familjesituation ser ut. Detta för att kunna möta och skapa ett liv som inte trasas sönder av stress, konflikter, inre krig eller ohälsa.

Micke har en extra stor passion till våra barn, vår framtid. Dagligen inspirerar han och får oss att tänka utifrån mötet med oss själva och våra barn. Tusentals föräldrar och verksamma inom skolan följer honom dagligen på olika sätt. I denna app vill han ge oss alla extra mycket. Inte vara begränsad kring andra sociala plattformar eller fysiska scener utan bjuda in till en helt egen värld. Appen uppdateras kontinuerligt med innehåll. Tjänsten har följande funktioner:Dagens bild och text:

Varje dag så får du en unik text och en bild som kan hjälpa dig på din egen resa. Kanske är det en fråga för dig att fundera på eller en tanke från Micke. Bilderna är också tagna av honom själv på hans egna livsresa. Du bestämmer själv vilken tidpunkt på dagen du vill ha denna hälsning från Micke.

Filmer:

Här kan du ta del av en mängd filmer som redan finns på nätet med Micke men du får också tillgång till helt nya och exklusiva filmer just för appen. Denna sektion kommer uppdateras kontinuerligt.Ljudbok:

Mickes senaste bok ”10 saker jag vill säga till mina barn innan jag dör.” riktar sig till ungdomar och unga vuxna, men har som syfte att skapa nya möten tillsammans med oss vuxna. Ljudboken finns bara att nå via appen. Annars finns den bara tryckt i pappersform. Boken läses upp av Micke själv.
Flera böcker kommer att komma efter hand.

Pod:

Här har vi samlat en mängd olika poddar där Micke figurerat i och intervjuats. Ämnena har handlat om utbrändhet, hälsa, föräldraskap, stress, kärlek, relationer, internet och sociala medier mm. Det kommer även att erbjudas exklusiva avsnitt efter hand.

Chilla:

Här kommer kontinuerligt fyllas på med kortare avslappningsmeditationer. Micke blandar ljud från naturen, barnen, hans egna ord och gitarrspel. Dessa är helt unika bara för appen. Ge dig själv en stunds lugn och ro helt enkelt.

Ställ en fråga:

Micke får dagligen frågor via sociala medier och mail från unga som gamla om allt som har med livet att göra. I ambitionen att vilja kunna svara alla så har han nu insett sina begränsningar och kommer därför prioritera de som finns nära honom via appen. Här finns en funktion där du direkt kan ställa en fråga till Micke och få ett svar och ytterligare ett perspektiv på vägen för att du ska kunna skapa din egna sanning.

Lekplats:

Micke kommer via appen kunna hitta på en mängd olika bus. Bjuda på lunch, blinddates, erbjudanden, exklusiva föreläsningar och texter.


”Se inte denna app som en app utan snarare som ett eget litet krypin där vi tillsammans kan hjälpa varandra att växa över tid. En lekplats där vi kan vara nära varandra!”

/Micke Gunnarsson

-------

Terms of use: http://barnatro.se/micke_app/terms-of-use.pdf
Privacy Policy: https://mickegunnarsson.se/mickes-app-privacy-policy/

What’s New

Version 1.3.3

Löser en bug där appen kraschar för vissa användare när man går tillbaka från inställningar.

Ratings and Reviews

4.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
Barnatro AB
Size
186.1 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Ett års prenumeration $11.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like