iPhone Screenshots

Description

MIG (Mobile Intelligence Games)

MIG är ett av Sveriges roligaste och mest sålda frågespel. Utöver de åtta versioner som finns tillgängliga i handeln finns MIG, MIG 2, MIG 3, MIG Familj och Fotbolls-MIG som appar.

- Samma upplevelse som att spela ett klassiskt frågespel
- Över 700 aktuella svenska frågor
- Svep med fingret för att bläddra bland frågekorten
- Full frihet att själva styra spelet tack vare nyskapande design
- Spela flera på samma iPhone/iPod touch
- 3D-tärningar som kan skakas

MIG är roligast att spela tillsammans och är gjort för 2-6 spelare. Ni själva styr fritt och turas om att läsa frågor för varandra. Ni skakar för att slå tärningarna, drar med fingret för att vända på frågekortet och sätter själva poängkryss i poängblocket. Nya spelare kan läggas till under pågående spel.

MIG är frågespelet du tar med dig – var du vill – när du vill. Utmana dina vänner på resan, i bilen, på tåget, på utflykten eller hemma i soffan. MIG innehåller frågorna som du kanske kan, bör kunna eller vill veta svaret på.

What’s New

Version 4.3.1

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

Uppdaterade frågor.

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Micke T ,

Kul frågespel!

Detta är verkligen ett kul frågespel. Behåller spelkänslan från "pappersspelet" och jag gillar speciellt att man kan "tjuvkika" på svaren när man är den som läser frågan. Det är också hysteriskt kul att skaka telefonen riktigt mycket när man slår tärningarna...rasslet är riktigt inspirerande! Man har helt enkelt lyckats föra in M.I.G i iPhonen med bibehållen spelkänsla! Nu väntar jag bara på att man kan skapa egna frågekort!!!

App Privacy

The developer, Compete Now, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like