iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Met de Mijn Freo app heeft u een overzicht van uw Freo lening altijd bij de hand. Zo ziet u op het dashboard precies hoe u ervoor staat: hoeveel u al heeft terugbetaald en hoeveel u nog moet aflossen. Uw lening sneller aflossen? Dat is in een paar klikken geregeld. Ook logt u eenvoudig in. Kies voor een unieke code, Touch ID of Face ID. Geen gedoe met moeilijke wachtwoorden.

Dit doet u met de app:
• Bij- en afschrijvingen bekijken
• Extra aflossen
• Geld opnemen
• Uw maandbedrag aanpassen
• Uw limiet verhogen of verlagen
• Een nieuwe lening aanvragen
• Een aflosnota opvragen
• Uw jaaropgave bekijken

Hoe het werkt
Meld u aan in de app met een unieke activatiecode. Deze ontvangt u op het e-mailadres dat bij Freo bekend is. Kies hierna hoe u voortaan wilt inloggen. Dit kan met een eigen gekozen inlogcode, Touch ID of FaceID. Wilt u pushberichten van Freo ontvangen? Zet deze dan direct aan bij de eerste keer inloggen. Wij sturen u berichten over uw volgende afschrijving. Of wanneer er een nieuwe bericht voor u klaar staat. Uitzetten kan op elk moment via uw ‘Instellingen’ in de app.

Wat is Mijn Freo?
Mijn Freo is de beveiligde leenomgeving van Freo. Het is dé plek voor informatie over uw lening, vertrouwelijke berichten en nog veel meer. Als Freo klant krijgt u uw eigen persoonlijke account.

Alle gegevens overzichtelijk bij elkaar
In Mijn Freo staan de gegevens van uw lening overzichtelijk bij elkaar. Zoals bijvoorbeeld het afgesproken maandbedrag, de datum van betaling en uw rente. Ook vindt u hier een overzicht van uw bij- en afschrijvingen. Hierin staan de betalingen en opnames die u al heeft gedaan of nog gaan komen.

Doe het zelf
Naast het bekijken van gegevens, regelt u in Mijn Freo al heel veel zelf. Zo lost u eenvoudig extra af op uw lening via iDEAL. Dit is bij Freo altijd boetevrij. Uw lening in één keer helemaal aflossen? Dat kan natuurlijk ook. Op de ‘Aflosnota’ ziet u precies hoeveel u nog moet betalen.

Heeft u een Doorlopend Krediet? Dan neemt u via Mijn Freo eenvoudig geld op van uw lening. Ook past u hier zelf uw maandbedrag of limiet aan. Dit kan op elk gewenst moment.

Veiligheid
Betalen via de app is net zo veilig als internetbankieren. Via iDEAL lost u extra af of doet u een overboeking. Wilt u uw rekeningnummer wijzigen? Ook dit bevestigen we met een iDEAL-betaling.

Ik heb een vraag
Lees de meest gestelde vragen en antwoorden over de Mijn Freo app op mijn.freo.nl/contact.

Nog geen klant bij Freo?
Vraag vrijblijvend een offerte aan via freo.nl.

Nieuw

Versie 1.12

Met de laatste update zijn er technische verbeteringen doorgevoerd.

Beoordelingen en recensies

5,0 van 5
2 beoordelingen

2 beoordelingen

nvm_rtm ,

Super app. Beste financiële app die ik ken

De app van freo is super. Alle opties en functionaliteiten die ik zou willen, zitten in de app van overzichten, snel geld opnemen of extra aflossingen doen. Het is overzichtelijk, compleet en goed beveiligd. Dit is een van de beste financiële apps die ik ken en gebruikt heb.

App-privacy

De ontwikkelaar, Freo, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers
  • Diagnostics

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Browsing History
  • Usage Data

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou