iPhone Screenshots

Description

Met de App “Mijn Hoogland” blijf je op de hoogte van alle activiteiten die er in Hoogland zijn. In een handig overzicht zie je precies wat er die dag, die week of die maand in Hoogland te doen is. Ruim 50 Hooglandse verenigingen en organisaties melden via de App hun agenda. Dat kunnen sportwedstrijden, culturele middagen, informatieavonden of festiviteiten zijn, kortom alles wat voor jou als inwoner van Hoogland ( en omliggende wijken) interessant kan zijn.
Daarnaast vind je in de App informatie over de Vereniging Dorpsbelangen Hoogland. Deze vereniging heeft als doel de identiteit en het dorpse karakter van Hoogland te behouden. Door alle activiteiten die er in Hoogland zijn via deze App te bundelen, is voor iedereen beter zichtbaar wat er in het dorp allemaal te doen is. Bovendien kun je via de App rechtsreeks naar het “Laatste Nieuws” over Hoogland gaan.
Dus wil jij op de hoogte blijven van alles wat er speelt in jouw dorp? Download dan nu de App “Mijn Hoogland”!

What’s New

Version 2.0

We hebben de functionaliteit uitgebreid met extra filter mogelijkheden. Tevens is het nu mogelijk om notificaties te ontvangen op dag dat een activiteit plaatsvindt.

Information

Seller
Bert van Deuveren
Size
55.6 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like