MijnIBDCoach 17+

Sananet Care BV

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

MijnIBDcoach is een beveiligd en persoonlijk e-health-hulpmiddel, speciaal ontwikkeld voor mensen met de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. MijnIBDcoach wordt u aangeboden door het ziekenhuis waar u onder behandeling bent. MijnIBDcoach helpt patiënten meer te weten te komen over inflammatory bowel disease (IBD). De app leert ook wat u kunt doen om uw aandoening onder controle te houden. MijnIBDcoach is een hulpmiddel bij de behandeling.

Met mijn IBDcoach beheert u samen met uw eigen IBD-verpleegkundige en MDL-arts uw zorgplan. Met de nadruk op samen. U houdt samen bij hoe de behandeling verloopt. Ook de afspraken die gemaakt worden over doelen die u wilt behalen, volgt u samen met uw behandelaar.

De gegevens die u invoert, levert uw behandelaar informatie op over de ziekte- activiteit en over uw leefstijl en hoe u zich daarbij voelt. Daarmee geeft u zicht op hoe het is om te leven met IBD. Dit contact op afstand levert u en uw behandelaar tijdwinst op. U hoeft bijvoorbeeld minder naar het ziekenhuis. En als u in de spreekkamer zit tegenover uw behandelaar is die al behoorlijk op de hoogte!

Gegevens uit mijn MijnIBDcoach kunnen gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek naar uw ziekte. Hierover wordt u volledig geïnformeerd. Dit toestaan is vrijwillig. Of u wel of niet toestaat verandert niets aan uw behandeling of aan de relatie met uw zorgverlener.

Om in te loggen ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord van uw behandelaar. Met deze inloggegevens kunt u meteen aan de slag. Uiteraard is de veiligheid van de gegevens gewaarborgd. Er wordt gewerkt in een beveiligde omgeving volgens de AVG wet- en regelgeving.
Als u vragen heeft over het gebruik van de SanaCoach, neem dan contact op met Sananet Care BV. (Tel: +31 (0)46 4588001/e-mail: helpdesk@sananet.nl (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur)). Als u vragen heeft over uw behandeling, neem dan contact op met uw arts. De berichtenfunctionaliteit is niet bedoeld om dringende vragen te stellen. Als u zich erg slecht voelt, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts of bel het alarmnummer: 112. Dit staat los van het advies van de coach. Als u vragen heeft over het gebruik van de SanaCoach, neem dan contact op met Sananet Care BV. Tel 0031 046 4588001 of e-mail helpdesk@sananet.nl bereikbaar op werkdagen van 830 tot 1700 uur. Als u vragen heeft over uw behandeling, neem dan contact op met uw arts. De berichtenfunctionaliteit is niet bedoeld om dringende vragen te stellen. Als u zich erg slecht voelt, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts of bel het alarmnummer 112. Dit staat los van het advies van de coach.

Door vanuit mijnIBDcoach te koppelen met health kit, kunnen gewicht, bloeddruk en pols waarden worden overgehaald die bekend zijn in health kit. Deze waarden worden dan getoond in grafieken in de mijnIBDcoach en worden gedeeld met de zorgverlener.

What’s New

Version 1.6.2

Bugfix: notificaties worden weer verstuurd

App Privacy

The developer, Sananet Care BV, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Health & Fitness
  • Contact Info
  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Artisport
Health & Fitness
Monkey Moves PLAY
Health & Fitness
MediReva
Health & Fitness
VGZbewuzt
Medical
SmarTest Calprotectin
Health & Fitness
Patient Journey
Medical