Min Fotboll (officiell‪)‬ 4+

Svenska Fotbollförbundet

Designad för iPhone

    • 1,8 • 5 betyg
    • Gratis

iPhone-skärmavbilder

Beskrivning

Min fotboll är svensk bredd-, barn- och ungdomsfotbolls egen app som gör det möjligt för alla lag att öka intresset och engagemanget kring sina matcher via foto, film och liverapportering. I appen hittar du också all information om serier, matchresultat, tabeller, klubbar och lag inom svensk fotboll.

Ledare, spelare, föräldrar och supportrar kan dela bilder, filmklipp, referat och resultatrapportering, och även livesända sina matcher i den nya, helt fotbolls-anpassade, digitala tjänsten. Familj, släkt, vänner och supportrar som inte är på plats kan följa och dela glädjen och spänningen, stötta och heja fram sina lag.

I Min Fotboll följer man de lag man är intresserad av och får full koll på spelscheman, laguppställningar, matchrapportering, och notiser när matchen startar eller mål-för-mål om man vill. Precis som i de stora ligorna, men för alla svenska serier runt om i landet!

Min Fotboll kan användas tryggt och säkert med beaktande av dataskydd, integritet och fotbollens värderingar. Alla ledare, spelare och föräldrar bjuds in att koppla sig till sin profil och sina lag i svensk fotboll, och ges möjlighet att själva ställa in lagets, sina egna, och sina barns integritetsinställningar.

Nyheter

Version 2.6.0

Denna version består av ett antal mindre förbättringar samt förberedelse för en ny funktion i appen.

Betyg och recensioner

1,8 av 5
5 betyg

5 betyg

Sungam23346 ,

utländskt nummer

Fungerar inte att registrera med utländskt nummer.

Otphd ,

Saknad landskod

i think i would like this app, but I cannot register from my country. In the drop down menu the Philippines country code 63 is not included. (Sorry if my Swedish is bad. I used Google Translate.)

Appintegritet

Utvecklaren Svenska Fotbollförbundet har angett att appens integritetsrutiner kan inkludera hantering av data enligt beskrivningen nedan. Det finns mer information i utvecklarens integritetspolicy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Sekretessriktlinjer kan variera, till exempel utifrån de funktioner du använder eller din ålder. Läs mer

Du kanske också gillar

laget.se
Sports
Svenskalag
Sports
Fotbollskanalen
Sports
Svensk Innebandy (officiell)
Sports
SVT Sport
Sports
Allsvenskan 2024
Sports