Screenshots

Description

I vår moderniserte versjon av Min Side får du som strømkunde og/eller mobilkunde full oversikt over ditt kundeforhold. Du kan administrere energiforbruk, strømmåler, strømavtale, mobilabonnement og alt annet som har med ditt kundeforhold å gjøre. I tillegg får du tilgang til GE sitt fordelsprogram.Som strømkunde får du full oversikt over:
Ditt strømforbruk
Din fakturaoversikt
Opprettelse av betalingsavtaler
Utsette fakturaer ved behov
Bytte av strømabonnement
Bestille tilleggstjenester som fornybar og grønn strømI GE er vi stolte av arbeidet vi gjør for å ha best kundeservice i bransjen, og for 10. året på rad ble vi i 2020 kåret til å ha Norges mest fornøyde strømkunder.Visste du at strømprisene endrer seg månedlig? Der det er vanlig at mange strømselskaper ikke varsler kundene sine om endringer i pris og betingelser, gjør vi alt vi kan for å sørge for god kommunikasjon ved eventuelle justeringer på kundeavtaler.

Gudbrandsdal Energi kommer i tillegg stadig best ut i pristester, og har historisk sett vært blant de aller billigste på strøm her til lands.

Med et bredt spekter av avtaler - alt fra fastpriser og spotpriser til variable kraftavtaler og medlemsavtaler, er det enkelt å være kunde hos GE. Husk at det er enkelt å bytte strømleverandør: Vi tar oss av oppsigelse hos ditt gamle selskap, og sørger dermed for en silkemyk overgang. Enklere blir det ikke.

GE Mobil
Er du mobilkunde hos Gudbrandsdalen Energi Mobil får du nå enkelt oversikt på dataforbruk, status på fakturaer og smartere bestilling av tilleggspakker og ekstra mobildata.

Totalt får du og ditt kundeforhold disse løsningene i den nye appen:

Enkel oversikt av mobildata
Mulighet til å bestille ekstra mobildata
Administrere tilleggstjenester som mobilsvar
Mulighet til å bestille tilleggstjenester som datasim og tvillingsim
Administrere abonnementet som å sperre/åpne diverse tjenester
Fakturaoversikt
Opprettelse betalingsavtaler
Utsette fakturaer ved behov

Husk at du i appen kan sette opp pushvarsler om du ønsker det. På den måten går du aldri glipp av fakturavarsel, prisjusteringer, kundefordeler og mye mer.

Slik logger du inn første gang:

Når du laster ned appen vil du først bli møtt av en side der du velger hvilken måte du ønsker å logge inn med. Her har du mulighet til å velge mellom følgende:

Vipps
I Vipps har du som kunde allerede registrert det med Bank ID. På den måten er vi trygge på at du er den personen som faktisk prøver å logge deg inn. En sikker og enkel måte.

SMS
Her mottar du en SMS med et passord du må skrive inn. Vi matcher mobilnummeret ditt opp mot kundebasen vår, og sørger for et enkelt og trygt innlogg.

E-post
Her mottar du en e-post med et passord du må skrive inn. Vi matcher e-postadresse opp mot kundebasen vår, sørger for et enkelt og trygt innlogg.

What’s New

Version 1.4.5

Gjort tilpassinger for registrering av elbil lader.

App Privacy

The developer, Gudbrandsdal Energi AS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • User Content
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like