GudbrandsdalEnergi 4+

Gudbrandsdal Energi AS

    • Free

Screenshots

Description

Gudbrandsdal Energi er strømselskapet som vil at du skal bruke mindre strøm. Den billigste strømmen er tross alt den du ikke bruker. Klarer vi sammen å redusere strømforbruket ditt? Vårt mål er å kutte dine strømkostnader og vi gir deg verktøyene du trenger. Sammen tar vi kampen mot sløsing!

STRØMAVTALE DIREKTE I APPEN
Har du først registrert deg som bruker av appen kan du enkelt bestille strømavtale, eller relevante tilleggstjenester, direkte i appen.

SMARTLADING AV ELBIL
Visste du at du kan lade elbilen din når strømmen er billigst? Ved å ta i bruk smartlading for elbil i appen lader bilen automatisk de timene strømprisen er lavest. Appen sørger for at bilen er ferdig ladet når du trenger den, og du har samtidig spart penger ved å lade når det et billigst.

Du trenger ikke å være strømkunde hos oss for å bruke smartladingsfunksjonen i GE-appen. Registrer deg som bruker og kom i gang med smartlading.

NEDBRYTING OG FORBRUKSANALYSE
For å redusere strømforbruket til husholdningen er det lurt å finne ut hva som faktisk bruker strøm. Med Gudbrandsdal Energi sin innovative løsning for nedbryting og analyse av strømforbruk blir det enklere å ta grep.

Visste du at så mye som 60% av strømmen du bruker går til oppvarming av boligen og så mye som 20% går til oppvarming av varmt vann? Den billigste strømmen er den du ikke bruker, så det å ta grep for å redusere strømforbruket kan bety mange penger spart.

Vi viser deg spotprisen på strøm frem i tid, så snart vi har disse verdiene fra Nordpool Group i våre systemer. Oppdager vi tydelige pristopper varsler vi deg, slik at du enkelt kan flytte forbruket ditt bort fra disse timene.

MOBILABONNEMENT
Med mobilabonnement hos oss har du full Telenordekning og god oversikt over mobilforbruk og kostnader i appen. Trenger du mer mobildata? Det kan du kjøpe med et par klikk.

What’s New

Version 2.0.1

Mulighet for å oppdatere innhold ved "drag-down".

App Privacy

The developer, Gudbrandsdal Energi AS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • User Content
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities