MinSundhed 12+

Sundhed.dk

    • 2.8 • 12 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

MinSundhed er udviklet til borgere over 15 år, der ønsker overblik over og let adgang til sundhedsvæsenet og deres helbredsoplysninger.

Appen fremviser et udvalg af dine personlige helbredsoplysninger, som også kan findes på sundhed.dk. Hvis du har fuldmagt til at se helbredsoplysninger for en pårørende, vil du også kunne se din pårørendes helbredsoplysninger i appen. Det er ikke muligt at se børns helbredsoplysninger i appen.

Du kan bl.a. se dine prøvesvar og sammenligne dem med tidligere prøvesvar. Du kan se dine hospitalsjournaler og få oversat medicinske termer, så lægens notater bliver lettere at forstå.

Du kan tilføje private noter til dine helbredsoplysninger, så noter, der er relevante for dit helbred, er samlet ét sted.

Du kan også bruge appen til at finde behandlere, akuthjælp og aktuelle sundhedstilbud i nærheden af dig.

Vær opmærksom på, at appen ikke er et behandlingsredskab, og at ansvaret for behandling ligger hos din behandlende læge. Hvis du har spørgsmål til din behandling, skal du tale med din læge.

Arbejdet med at udvikle appens funktioner sker løbende. Du kan være med til at gøre appen bedre ved at besvare de spørgeskemaer som løbende bliver delt via nyhederne i appen.

Ved at downloade appen accepterer du Vilkår og betingelser. For at anvende appen skal du logge på med MitID og acceptere samtykket.

MinSundhed er udviklet af sundhed.dk for Danske Regioner.

Se vilkår og betingelser for MinSundhed: sundhed.dk/info/minsundhed-vilkaar

What’s New

Version 2.2.0

I denne udgave af MinSundhed vises de kommunale sundhedstilbud i et nyt format og graf vises igen under biokemi prøvesvar. Derudover er det rettet nogle små fejl, blandt andet at den medicinske ordbog ikke har virket på nogle devices.

Ratings and Reviews

2.8 out of 5
12 Ratings

12 Ratings

reza79dk ,

Hvor er mitid login ???

Hvorfor kan man ikke logge ind med mitid i jeres minsundhed app,nemid er næsten forældet og mange mennesker er gået over til mitid.

Developer Response ,

Hej Reza, Der skulle netop være kommet en opdatering der gør det muligt at benytte MitID, du skal opdatere din app til ver. 1.9.8 så burde det virke. Mvh. Tobias Sundhed.dk

Mr. Bulfin ,

Would you consider adding English as a language option?

It would be amazing to have an English option for those in the process of learning Danish. I can pick out a few words, but there is not enough confidence to use the app.

Developer Response ,

Dear Mr. Bulfin , Thank you for your feedback and request for an English version. We appriciate this and will take it into consideration in our ongoing work to improve and optimize the app. Kind regards Tobias, Sundhed.dk

pridbjorn ,

Hvorfor er app’en repareret i stykker?

Det hjælper ikke at udstyre den med et “smart” hjerte logo, når indholdet er gået itu. Jeg lever i en anden tidszone end Danmark og min fødselsdato er skruet en dag baglæns. Da den er et vigtigt element i min personlige identifikation, så er en sådan åbenbar design fejl utilgivelig. Det kaldes også manglende kvalitets kontrol. Om igen!
P Brandenhoff, hjertekirurg, San Francisco.

App Privacy

The developer, Sundhed.dk, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Medical
Medical
Medical
Medical
Health & Fitness
Health & Fitness