iPhone-skærmbilleder

Beskrivelse

Mere end 100 fordele, lige ved hånden
Mit FDM er til dig, der er medlem af FDM. Her kan du nemt og hurtigt få overblik over alle dine fordele, dit forbrug og dit medlemskab. Med den smarte kortfunktion er det hele lige ved hånden og let at finde, når du skal planlægge eller er ude at køre. Vi har også lagt dit medlemskort i appen, som du kan bruge til at få rabat hos de fleste fordelspartnere.

Fordele
Du får overblik over de mere end 100 særlige fordele, som du har adgang til takket være dit FDM-medlemskab. Lige fra teknisk/juridisk rådgivning og stærke rabatter på fx reparationer, bilsyn og bilvask. Til billige billetter til store oplevelser med familien i dyre- og forlystelsesparker og særpriser på hotel-overnatninger, leje af ferieboliger, ferierejser, billeje og meget mere.

Du finder links i appen, så du let kan bestille og købe, og der er også en smart kortfunktion, så du hurtigt kan finde både den nærmeste mekaniker med fordels-priser og den bedste oplevelse, der kan gøre alle i familien glade.

Forbrug
Du finder også et overblik over udvalgte medlemsfordele, du har benyttet. Du kan hurtigt se, hvor meget du har sparet, og hvornår du har tjent prisen på dit FDM-medlemskab hjem.

Medlemskab
I appen får du også et godt overblik over dit medlemskab og de specifikke fordele, der er tilknyttet lige netop dit medlemskab. Du kan også se, hvilke køretøjer du har vejhjælp til.

Medlemskort i appen
Vi har lagt dit medlemskort i appen, som du kan benytte, dér hvor du normalt viser eller indtaster dit medlemsnummer. Bemærk, at de nogle steder stadig skal bruge dit fysiske medlemskort med magnetstriben.

Login
For at logge ind i appen skal du bruge dit FDM-medlemslogin. Hvis du ikke allerede har oprettet et login, kan du oprette et på loginsiden. Du skal bruge den e-mailadresse, der er tilknyttet dit medlemskab. Der kan kun være ét login per medlemskab. Det betyder, at alle i husstanden, der er tilknyttet medlemskabet, kan downloade appen, men skal bruge samme login.

FDM arbejder for medlemmerne
FDM arbejder hele tiden på at give vores medlemmer de bedste fordele og for at fremme et godt liv med bilen med mere hensyntagen til miljøet, bedre infrastruktur og bedre forbrugersikkerhed. Mit FDM er en måde at give medlemmerne overblik og endnu nemmere adgang til alle de fordele, vi tilbyder og har forhandlet hjem til vores medlemmer.

Nyheder

Version 2.0.3

Du kan nemt og hurtigt få overblik over alle dine fordele, dit forbrug og dit medlemskab. Med den smarte kortfunktion er det hele lige ved hånden og let at finde, når du skal planlægge eller er ude at køre. I appen har vi også lagt dit FDM medlemskort.

Oplysninger

Sælger
FDM
Størrelse
53.9 MB
Kategori
Værktøjer
Kompatibilitet

Kræver iOS 11.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Sprog

Dansk

Alder
4+
Copyright
Pris
Gratis

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Mere fra denne udvikler

Måske kan du også lide