Skærmbilleder

Beskrivelse

Mit Telenor er din genvej til os – tjek forbrug, se regninger, tilføj data og find de bedste nye tilbud.

Med appen har du en række selvbetjeningsmuligheder lige ved hånden. Du kan holde styr på dine regninger, følge med i dataforbruget og købe ekstra, hvis du har streamet for mange serier på en regnfuld feriedag.

Når du tager til udlandet, kan du få hjælp med dataforbrug, og se om du overholder grænserne i dit abonnement. Hvis du er den heldige ejer af Telenor-internet, ligger alt info også under din profil i appen. Og kan du ikke længere se skærmen for bare revner, har du desuden adgang til alle vores nyeste tilbud i shoppen.


I appen får du blandt andet oversigt over:

- Dine abonnementer
I appen får du det mest overskuelige overblik over både dine egne og familiens abonnementer. Både mobil, internet og mobilt internet. Du kan se, hvor meget data børnene har tilbage eller tjekke, om bindingsperioden er udløbet.

- Ekstra forbrug
Appen giver et nemt overblik over ekstra forbrug. Det kan fx være opkald, beskeder, data i udlandet eller donationer og konkurrencer.

- Dine regninger
Få et godt overblik over dine regninger i appen. Du kan hurtigt se alle dine regninger og tjekke, at alt er som det skal være.

- Betaling af regninger
Du kan også betale dine regninger i appen, hvis ikke du er tilmeldt Betalingsservice eller har registreret et betalingskort.

- Skift betalingsmetode
Hvis du har fået nyt Dankort eller gerne vil skifte fra Betalingsservice til betalingskort, kan du nemt og hurtigt gøre det i appen. Med få skridt opdaterer du nemt dine betalingsoplysninger.

- Køb af ekstra data
Hvis du er løbet tør for data, kan du tanke op direkte i appen. Det gælder også, hvis du er ude at rejse både i Europa og resten af verden.

- Informationer om abonnement
Du finder alle de vigtigste informationer om dit abonnement i appen. Fx simkortnummer, pukkode og bredbåndsnummer samt navn og pris på abonnementet.

- Hold styr på familiens forbrug
Du kan se din familiegruppe direkte i appen, og få et nemt overblik over dine Telenor Trin-abonnementer, samt se både din og familiens rabatter. Fra appen kan du også se, invitere og acceptere invitationer.

- Se og fejlmeld dækning
Har du oplevet dårlig dækning på din mobil eller dit mobile bredbånd? Så vil vi gerne høre fra dig – i appen kan du selv melde fejl på netværket. Når du har rapporteret problemet, tager vores teknikere hånd om sagen.

- Se kommunikation fra Telenor
Fra appen har du nem adgang til en historisk oversigt over alle de e-mails, du har modtaget fra Telenor. På denne måde, kan du hurtigt finde en gammel kode til din Wi-Fi, eller kvitteringen for et køb.

- Se afbetalinger og SWITCH
Hvis du har købt din mobil med en smartaftale, finder du et overskueligt overblik over resterende afdrag og det samlede beløb, du skal betale. Hvis du har købt din mobil med SWITCH, kan du også se, hvornår du kan skifte den ud med nyeste model.


For at få fuld adgang til appen skal du være kunde hos Telenor og have en CONNECT-konto til Mit Telenor. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du oprette den direkte i appen. Du kan også bruge appen med begrænset adgang via sms-log ind – denne funktion virker også for erhvervskunder. Hvis du bare er nysgerrig, kan du tjekke appen ud som demo-bruger.

Nyheder

Version 2.14.0

Tak fordi du bruger Mit Telenor-appen!

Vi har i denne version finpudset et par funktioner, og rettet lidt småting hist og her. Vi har desuden skabt en varmere velkomst for nye kunder i appen.

Venlig hilsen

Dit Telenor app-team

Vurderinger og anmeldelser

1.0 ud af 5
1 vurdering

1 vurdering

thief ladroes ,

Doesn’t work at all.

Doesn’t work at all.

App-anonymitet

Udvikleren, Telenor, har angivet, at fremgangsmåder vedrørende anonymitet i appen muligvis omfatter håndtering af data som beskrevet nedenfor. Du kan få flere oplysninger her: udviklerens anonymitetspolitik.

Data, der bruges til at spore dig

Følgende data vil muligvis blive brugt til at spore dig på apps og websites, der ejes af andre virksomheder:

 • Id'er
 • Brugsdata

Data, der tilknyttes dig

Følgende data vil muligvis blive indsamlet og tilknyttet din identitet:

 • Køb
 • Kontakt­oplysninger
 • Bruger­indhold
 • Browser­historik
 • Id'er
 • Brugsdata

Data, der ikke er tilknyttet dig

Følgende data vil muligvis blive indsamlet, men de er ikke tilknyttet din identitet:

 • Diagnostik

Fremgangsmåder vedrørende anonymitet kan variere, f.eks. baseret på de funktioner, du bruger, eller din alder. Læs mere

Oplysninger

Sælger
Telenor A/S
Størrelse
55.9 MB
Kategori
Værktøjer
Kompatibilitet

Kræver iOS 10.3 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Sprog

Dansk, Engelsk

Alder
17+
Hasardspil og konkurrencer
Copyright
Pris
Gratis

Understøtter

 • Familiedeling

  Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Mere fra denne udvikler

Måske kan du også lide