Moda.mk 4+

Enrico Valentini

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Облека, обувки, додатоци, козметика и илјадници производи со попуст во MODA.mk.

ABOUT - MODA.mk

Нашиот асортиман се одликува со производи од областа на познати брендови на текстил, машка и женска облека, машки и женски кондури, ташни, козметика, аксесори, подароци имногу други.
На MODA.mk ќе најдете детален опис на секој производ со сите карактеристики, назнака за неговата достапност и можностите надостава.
Со користење на MODA.mk добивате можност да изберете каде и како купените производи да се достават, начинот на плаќање, со картичка или плаќање при испорака на вашата адреса.

Нашите предности

Ви овозможува лесна навигација на интернет продавницата со достапност на потребната информација во неколку чекори.
Високиот квалитет на нашите услуги доаѓа од континуирано инвестирање во развојот на технички решенија, безбедноста при плаќањето и разновидноста на производите по најдобри цени.
Нашите вредности се утврдени со начинот на кој ние работиме, како во компанијата така и надвор од неа. Со особено внимание се грижиме за
развојот на нашите вработени, градењето добрите односи со нашите клиенти за да обезбедиме што подобар квалитет на нашитепроизводи и услуги.

Ви Благодариме..

What’s New

Version 1.1

• Push Notification Bug Fixed

App Privacy

The developer, Enrico Valentini, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Finance
Business
Finance
Finance
Business
Finance