Moj One 4+

Zvanična aplikacija

ONE CRNA GORA DOO

Designed for iPhone

    • 4.8 • 795 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Moj One je zvanična aplikacija One Crna Gora DOO

Moj One aplikacija omogućava našim korisnicima da svojim brojem upravljaju još lakše nego ranije. Kada otvoriš aplikaciju primjetićeš izmjene u vizuelnom identitetu koji ide u korak sa trendovima i našim našim novim brendom. Uz to, unaprijedili smo i funkcionalnosti i strukturu aplikacije tako da možeš lakše da pronađeš i aktiviraš usluge koje želiš da koristiš.
Nova navigacija.
Sada još lakše i brže možeš da pronađeš uslugu koja ti je potrebna jer smo unaprijedili strukturu navigacije. Umjesto menija koji se ranije nalazio sa lijeve strane sada imaš jasan pregled svih sekcija aplikacije na dnu ekrana. Takođe smo ukinuli horizontalnu navigaciju u tabovima na desno i sve opcije u sklopu unutrašnjeg menija poređali po logičkim cjelinama radi lakšeg pristupa.
Korišćenje menija
Otkrij, izaberi, aktiviraj.
Kada klikneš na neku od opcija prikazaće ti se spisak svih usluga u okviru izabrane sekcije, a zatim izaberi i aktiviraj uslugu koju želiš, sve u tri klika!
Pristup svim svojim brojevima
Unaprijedili smo i opciju pomoću koje možeš da se prebaciš i upravljaš bilo kojim svojim brojem u našoj mreži. U gornjem lijevom uglu ekrana sada imaš mogućnost da izabereš broj za koji želiš da provjeriš stanje ili aktiviraš neki dodatak. Promjenu na drugi broj možeš uraditi i sa stranice Profil.
Stranica profil
Unaprijeđena verzija aplikacija sada ima i stranicu Profil gdje možeš da pronađeš sve informacije o svom broju i ugovoru.

What’s New

Version 1.1

Stigli smo. Nova verzija aplikacije donosi izmjene vizuelnog identiteta, ali i unaprijeđeno korisničko iskustvo. Dostupno je povezivanje više brojeva u okviru jedne aplikacije.
Sada možeš još brže i lakše da upravljaš svojim brojevima, pronalaziš i aktiviraš usluge koje zeliš da koristiš i plaćas račune u realnom vremenu na svim svojim brojevima.

Ratings and Reviews

4.8 out of 5
795 Ratings

795 Ratings

asdfghjklqpdicnwa ,

The best

The best

IH HXI ,

Not working very often

The servers seem to be down very often
Today, my phone says it can’t connect because of invalid certificate
Please bring back the simple web version

Mirsada-S ,

🤟🏿

Poor application, nothing useful.

App Privacy

The developer, ONE CRNA GORA DOO, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities