iPhone Screenshots

Description

Мобилната апликација Мојот A1 Ви овозможува лесно и брзо да управувате со Вашите A1 мобилни и фиксни услуги. Апликацијата Mојот A1 е интуитивна, дизајнирана според последните трендови во дизјан на апликација и корисничко искуство и наменета за сите постпејд и припејд, приватни и бизнис корисници. Бесплатна и едноставна за користење, Мојот A1 е достапна на македонски, албански и англиски јазик.Мојот A1 ги нуди следните можности:А1 постпејд корисници:


следење на состојбата на Вашата постпејд сметка како и искористеноста на активните пакети за GB/MB, минути, SMS и др.,
приказ на 12 последни сметки и детален преглед на последни 5 сметки,
плаќање на Вашите сметки преку самата апликација и активирање на електронска сметка,
активација и деактивација на мобилни и фиксни пакети и услуги,
пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
префрлање на кредит од мобилен постпејд на мобилен припејд број,
информации за најновите А1 понуди и услуги,
пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.


А1 припејд корисници:


следење на состојбата на Вашиот припејд кредит,
важност на Вашата SIM картичка,
активација и деактивација на мобилни пакети и услуги,
пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
надополнување на Вашиот припејд телефонски број, користејќи кредитна или дебитна картичка или пак ваучер,
SOS надополнување од пријател,
информации за најновите А1 понуди и услуги,
пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.


Доколку имате профил на веб-апликацијата Мојот A1 на www.A1.mk, можете да го користите за најава на мобилната апликација.

Доколку до сега сте креирале кориснички профил на Мојот Vip, можете истиот да го користите за најава на мобилната апликација Мојот A1.

Со превземање и користење на мобилната апликација Мојот A1 ги прифаќате Правилата и условите за користење.

What’s New

Version 5.0

New A1 design, improved UX and new features.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

matt_kostovski ,

Great af

:)

3neli ,

Cool new update for iPhone XS Max!

I just wish everything was translated in English and it would be a 5/5 app!

Dashi1994 ,

Its USELESS

Make a new update please, now on ios 11 we cant use it, its useless

Information

Seller
Vip operator DOOEL
Size
77.2 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2019 Сите права задржани. oне.Вип ДОО Скопје
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like