iPhone képernyőfotók

Leírás

A Moment társkeresővel olyan egyszerű egy randit összehozni, mintha szupererőd lenne a társkeresésben, ráadásul ingyenes és magyar fejlesztés. A legtöbb partnerkeresővel ellentétben, a mi célunk nem az, hogy hetekig csetelgess, eredmények nélkül.

A Moment lényege, hogy minél gyorsabban, akár néhány perc alatt megtaláld azt a közeledben lévő személyt, akivel egyezik az érdeklődési körötök, és szimpatikusak vagytok egymásnak. Ezután pedig már csak az van hátra, hogy megbeszéljétek hol és mikor találkoztok. :)

4 rövid lépésben mutatjuk is, hogyan működik a Moment társkereső alkalmazás:

1. Válaszd ki mihez van ma kedved! 12 felsorolt programlehetőség közül választhatod ki, mit szeretnél ma csinálni.
2. Keress hozzá partnert! Olyan felhasználókat mutatunk a közeledből, akikkel legalább az egyik programlehetőség azonos, így a hasonló érdeklődési körnek hála, már csak a szimpátia van hátra.
3. Hívd meg, aki tetszik! Ha elfogadta a meghívást sínen van a dolog:)
4. Beszéljétek meg a részleteket, és randizzatok még ma!

Miért fog működni?

- Csak aktív felhasználókat találsz fent az appon. 24 óra lejártával a választott programok eltűnnek, így amíg nem választ valaki újra, nem fog látszani senkinek.
- Egyszerű és nagyszerű a használata. Ha valaki tetszik, rányomsz a profilján a GO feliratra, és ezzel meg is hívtad a közös programotokra. Ha elfogadta, nyert ügyed van:)
- Tetszés szerint tudod szűrni és sorba rendezni a közeledben lévő profilokat. Alapbeállítás szerint 20 km-en belül hozza össze a közös érdeklődésű személyeket, de ezt akár 1 km-re is le tudod szűkíteni.
- Az aktív felhasználók közül is ki tudod választani a legaktívabbakat azzal, hogy ez alapján rendezed sorba őket, és külön rászűrsz az online felhasználókra, azokra akik abban az adott pillanatban épp a Momenten nézelődnek, csetelgetnek.

A megújult funkciók mellett gondolunk természetesen továbbra is azokra is, akik napközben lemaradtak arról a bizonyos pillanatról..
Neked is a Momenten a helyed, ha veled is előfordult már, hogy összefutottál valakivel, akivel szívesen megismerkedtél volna, de valamilyen oknál fogva erre nem volt lehetőséged. Nem volt megfelelő a szituáció, siettél valahova, így nem volt rá időd, vagy pusztán nem volt meg abban a pillanatban a kellő bátorságod a kezdeményezésre, és az is lehet, hogy Neki sem.

A Moment pofon egyszerűvé teszi a való életben való ismerkedést azáltal, hogy könnyedén kapcsolatba tudsz lépni olyan személyekkel, akik a közvetlen közeledben vannak, vagy épp csak voltak a nap folyamán. Igen! Valóra válhat az álmod! Tiéd a második esély! Ez a Moment!

Srácok, találjátok meg azt a csinos lányt, aki rátok mosolygott, mikor elsétált mellettetek az utcán!

Hölgyek, írjatok a helyes pasinak a buszon, akivel percek óta szemeztek, hogy üljön oda nyugodtan, lehet csak egy kis bátorítás kell neki!


És van még egy remek hírünk, a helyzetedhez soha senki nem fér hozzá, ha összefutottál valakivel nem látja hol történt, csak annyit fogtok tudni, hogy egymás közelében voltatok.

Élőben ismerkednél, de jól jönne egy kis segítség? Akkor ne habozz, töltsd le most a Momentet!

Újdonságok

Verzió 5.1.1

Néhány kisebb bug javítva.

Előfizetések

Premium
User buys premium membership
4,99 USD

Alkalmazáson belüli vásárlások

50 coin
User buys fifty coins
4,99 USD
20 coin
User buy twenty coins
2,99 USD
5 coin
User buys five coins
0,99 USD

Alkalmazás adatvédelme

A(z) (Moment App Kft) fejlesztő nem adott át információkat az Apple-nek a saját adatvédelmi eljárásairól és adatkezeléséről. További információkért tekintse meg a következőt: fejlesztő adatvédelmi szabályzata.

Nincs részlet megadva

A fejlesztőnek meg kell adnia az adatvédelmi részleteket a következő alkalmazásfrissítés beküldésekor.

Több

  • Családi megosztás

    Akár hat családtag is használhatja az alkalmazást, ha a Családi megosztás be van kapcsolva.

Ezeket is kedvelheti