Moneezy 4+

Intelligent Banker

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Med Moneezy kan du sammenligne og søge lån online – nemt, hurtigt og gratis. Du får:

• Overblik over forskellige lån og lånudbydere
• Mulighed for at filtrere i lånemulighederne
• Enkel ansøgningsproces
• Hurtigt svar

Normalt kan det være svært at danne sig et overblik over de mange forskellige lånemuligheder, men Moneezy giver dig adgang til at sammenligne lånemuligheder med et enkelt klik.

App’en viser dig, hvor du kan låne penge online, og hjælper dig med at finde frem til de lån, der giver dig de bedste betingelser. Moneezy præsenterer dig for en lang række lånemuligheder, så du har et bredt sammenligningsgrundlag og kan vurdere, hvad der matcher dine behov bedst.

For at finde frem til det bedste og billigste lån er det en fordel at søge om flere lån, før du beslutter dig for, hvilket lån, du ønsker. Hvis du vil låne penge online, er Moneezy derfor er en god og hjælpende hånd, når du skal finde det bedste lånetilbud.

Fordelen ved et online lån er den simple og hurtige ansøgnings- og behandlingsproces. Hos de fleste af Moneezy’s lånudbydere tager det typisk få minutter at udfylde en låneansøgning online, og ofte får du svar på din låneansøgning allerede samme dag, som du har sendt den.

What’s New

Version 1.2.1

App fixes

App Privacy

The developer, Intelligent Banker, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Finance
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance