Screenshots

Description

Aplikacion mobil i cili te kujton qe te besh istigfar (kerkim falje Allahut) dhe dhiker (permendje te Allahut).
"Po ti përmende Zotin tënd dhe plotësisht përkushtoju Atij!" (Kur'an - Muzemil, 8)
Pejgamberi s.a.v.s. ka thënë edhe këtë: "Fjalët më të dashura tek Allahu janë katër: Subahnallah, Elhamdulilah, La ilahe il-lAllah, Allahu ekber. S`të bëhet dëm me cilëndo prej tyre të fillosh.
(Buhariu "Fet'hul Bari" 11/213 dhe Muslimi 4/2076.)

Dhe ka thënë (s.a.v.s.): "Me të vërtetë disa herë zemrën time e kaplon gafleti (pakujdesia), andaj kërkoj falje prej Allahut njëqind herë në ditë."
(Muslimi 4/2075 shih ''Xhamiul Usul''4/386)

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
6 Ratings

6 Ratings

bleroApple ,

Mebruk ekhi :)

Allahu ju befte prej atyre qe Allahu i permend ne Kuran:

وَالذَّاكِرِ‌ينَ اللَّـهَ كَثِيرً‌ا وَالذَّاكِرَ‌اتِ أَعَدَّ اللَّـهُ لَهُم مَّغْفِرَ‌ةً وَأَجْرً‌ا عَظِيمًا

Me të vërtetë që për myslimanët dhe myslimanet, besimtarët dhe besimtaret, të bindurit ndaj Allahut dhe të bindurat ndaj Allahut, të drejtët (të sinqertët) dhe të drejtat (të sinqertat), duruesit dhe durueset, të përulurit dhe të përulurat, mirëbërësit dhe mirëbërëset, agjëruesit dhe agjërueset, ruajtësit e nderit dhe ruajtëset e nderit, përkujtuesit e Allahut vazhdimisht dhe përkujtueset, pra, për të gjithë këta Allahu ka përgatitur falje dhe shpërblim të madh.

Flamur ferizaji ,

flamur

Allahu ju shperbleft per ket program eshte shum i dobishem vazhdoni kshtu vllazni

Visar Demiri ,

Përmirsime

Allahu ju shpërblefte për këtë përkujtues dhuratë, me të vërtetë një app shumë i nevojshëm posaqërisht kur na kap pakujdesia në përmendjen e Allahut.
Por konsideroj që i duhet një modifikim versionit te ri tek Istigfari dhe Dhikri mundsia e vetme është ose çdo ore ose detyrohesh ta ndalesh krejt e kjo te përmirsohet dhe te behet mundesia se ne cilat ore dhe ne çfare kohe te perkujtohemi si p.sh. Te kemi mundesi te zgjedhim kohe kur duam te mos perkujtohemi sikur kohet e natës kur mund te jemi ne gjume. Pra te ipet mundesia e zgjedhjes se oreve dhe koheve kur duam te perkujtohemi e kur jo. Dhe nese eshte e mundshme te shtohen lutjet e Istigfarit dhe te Perkujtimit te pergjithshem te Allahut.

Information

Seller
Hasan Cana
Size
5.3 MB
Compatibility

Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like