iPhone Screenshots

Description

Musik i Lejet er sommerens højdepunkt i Tisvildeleje. Festivalens tre dage præsenterer de toneangivende tendenser inden for musik, kunst og gastronomi. Alt sammen i Tisvildelejes billedskønne omgivelser.

Musik i Lejet har eksisteret siden 2009 og ligger i dag ved det sidste stop før Troldeskoven og strandkanten. Festivalens tre scener danner rammen for både helt dugfriske talenter og større folkekære artister. Kunsten præger festivalpladsens udtryk med farverige vægmalerier og installationer. Gastronomien er sat i højsædet med alt fra lokale flæskestegssandwich til Michelin-stjernede streetfood. Alt sammen kan ske med sand mellem tæerne og synet af badene gæster i Kattegat.

What’s New

Version 1.3.2

Den officielle app til Musik i Lejet 2019. Her finder du alt, hvad du behøver for at planlægge Sommerens Festival i Tisvildeleje. Du kan læse om artisterne, planlægge dine koncerter og gå på opdagelse i årets madprogram. Varm op til Musik i Lejets officielle playliste, læs om hvilke oplevelser du kan få på pladsen, stranden, byen og i skoven og hold dig opdateret med de største nyheder. Under praktisk finder du de vigtigste informationer, kortet viser vej gennem festivalpladsen og meget mere. Vi ses på Musik i Lejet 2019, d. 18. – 19. – 20. juli!

Information

Seller
Musik i Lejet
Size
11.1 MB
Category
Music
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
17+
Unrestricted Web Access
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like