iPhone Screenshots

Description

Budite i Vi deo inovativnog benefit programa koji ceni Vašu vernost Ford porodici. Zahvaljujući sjajnoj mobilnoj aplikaciji uvek ćete biti u vezi sa nama i imati sve informacije o Vašem omiljenom auto brendu pri ruci. Takođe, zahvaljujući našim vodičima put do najbliže Ford prodavnice ili servisa biće Vam na dohvat ruke.
MyFord program pogodnosti je jedinstven program koji Vam na potpuno inovativan način u jedinstvenoj mobilnoj aplikaciji omogućuje da uživate u pogodnostima pri kupovini Ford automobila i pratećih programa, da dobijate korisne informacije od Ford dilera i servisnog kanala, da uvek budete obavešteni o bitnim datumima u vezi održavanja i podrške i sl. MyFord stvara jednu sasvim novu vrstu veze između Vas i vašeg omiljenog auto brenda Ford. Kroz program pogodnosti dokazaćemo da cenimo Vašu vernost, a kroz korisne servise u MyFord aplikaciji bićete uvek u toku sa najnovijim Ford tehnološkim dostignućima, inovacijama i naravno sjajnim prodajnim i promo akcijama koje pripremamo samo sa Vas !

Funkcionalnosti i prednosti:
+ Vaša MyFord digitalna kartica lojalnosti. Ovo je prvi program u kojem sve benefite pri kupovini i mnogo više od toga ostvarujete apsolutno bez plastične kartice.
+ Ne propustite Ford promo akcije. Ovde možete videti i ako želite poručiti kupone koji Vam mogu doneti specijalne popuste na servisne usluge ili na kupovinu novog automobila, auto aksesoara i slično.
+ Naš vodič će Vam pomoći da lako i brzo saznate lokacije, adrese i kontakt podatke svih naših salona i autorizovanih servisa, ali i druge korisne informacije za vozače poput benzinskih stanica, parkinga i sl.
+ Uređujte sami svoj profil i profil vašeg automobila u aplikaciji. Ako nam ostavite sve podatke, nagradićemo Vas ekstra MyFord poenima. Setićemo se i za rođendan ćemo Vam poslati posebnu čestitku i poklon kao znak pažnje. Svaki uneti kilometar u kilometraži Vašeg automobila takođe donosi poene i nagrade!
+Ford je inovativna kompanija koja često ima ne samo zanimljive novosti iz sveta automobilizma, već i dosta korisnih informacija za vozače. Našu viziju želimo da podelimo sa Vama, želimo i da Vas pozovemo da budete deo naših akcija ili događaja na kojima promovišemo nove modele Ford automobila.
+ Jedan jedinstveni interaktivni meni za sve funkcionalnosti – SAMO pritisnite MyFord logo i sve Vam je na dohvat ruke

I ako i zaboravite Vaš mobilni telefon u FORD SALONU ili SERVISU je dovoljno da date broj telefona na kasi, MyFord će na ekranu kase prikazati Vaše podatke, izlistati kupone i sve druge bitne informacije o Vašem članstvu u MyFord programu !

What’s New

Version 1.4

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

MyFord je dobio bolji izgled i nekoliko korisnih poboljšanja:
- sada više ne morate da upisujete svoje podatke u profil ni pri registraciji ni na profilu u aplikaciji, prosto ga preuzmite sa Facebook-a
- opciju PREPORUČI smo pretvorili u PODELI i omogućili da svaki sadržaj koji Vam se dopada podelite na svojoj Facebook strani ili putem SMS poruke
-ispravljeni su primećeni bug-ovi
Ukoliko Vam se novi MyFord dopada, bićemo zahvalni ako nas ocenite :-)

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Nikola nbgd ,

Problem sa aktivacijom

Problem resen!

App Privacy

The developer, GLOBAL DIGITAL MARKETING PROGRAMS doo, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like