Screenshots

Description

Clienții Restart Energy au acum la îndemână în permanență toate informațiile consumului de energie și gaz, precum și posibilitatea de a plăti rapid facturile online, sau de a găsi puncte de plată și locații Restart Energy aproape de ei, toate cu aplicația myRestart.
Restart Energy One este un furnizor modern de energie și gaz, pentru consumatori casnici și companii, cu cea mai rapidă creștere din România. Ne concentrăm în permanență pe nevoile clienților noștri pentru a crea cele mai bune condiții și servicii de furnizare.

Prin intermediul aplicației pot fi efectuate următoarele operațiuni:

- Transmitere index contor: cu un singur clic, ne trimiți indexul contorului tău( indexul se poate trimite doar dupa data de 25 a fiecarei luni)
- Vizualizare statistici consum pentru ultimele 6 luni: tabloul de bord îți permite să controlezi consumul de energie și gaz, comparând informațiile actuale cu cele ale lunilor precedente.
- Vizualizare facturi: dispui de toate facturile tale, pentru a le putea consulta în orice moment.
- Plata cu cardul a facturilor: plata rapidă a facturilor neachitate, fără să fi nevoit să te deplasezi.
- Metode de contact si reclamatii/deranjamente: anunță-ne rapid dacă ai o problemă de furnizare sau distribuție, iar noi te ajutăm!
- Găsire puncte de plata: dispui de o multitudine de modalități de a plăti facturile. În aplicația myRestart ți le arătăm pe cele care se găsesc mai aproape de tine!
- Suport/Chat live cu operatorii RestartEnergy: ai vreo nelămurire cu privire la serviciile noastre? Din aplicația myRestart poți intra în contact cu operatorii noștri care te vor ajuta.

What’s New

Version 1.6.0

- fixed login problems.
- reparat erori logare.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
Transylvania High Tech Solutions SRL
Size
19.4 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like